1:1-coaching for selvstændige der vil tiltrække drømme-kunden

Det kan du opnå med 1:1-coaching

Din 1:1-coaching kan være på områder såsom:

✓ Kom igang med din online tilstedeværelse på sociale medier

✓ Udstyr, redigering eller opstart som fotograf

✓ Personlig branding på sociale medier – what, why, how?

✓ Content-udarbejdelse – find din unikke stil, der skiller dig ud fra mængden

✓ Salgsmindset, selvtillid i dit arbejde og produkt-brainstorming

✓ Hjemmeside-gennemgang og optimering – hvor kan du optimere, så du kan få flere kunder ind?

✓ SoMe-gennemgang – hvor kan du optimere for at nå et højere reach, få flere salg gennem SoMe eller visuelt løfte din profil

✓ Find din målgruppe, ideelle kunder, ideelle produkter, mindset

Investering: 750 kr ex moms for 60 minutters online-coaching

Vi spiller bold sammen & skaber fremskridt

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

{

Cecilia fortæller…

‘Luna har hjulpet mig via business coaching med min virksomhed – og hun er en absolut power woman!Sjældent har jeg mødt en så empatisk person, som både forstår og sætter sig ind i min situation (fik næsten en “læser-du-mine-tanker?”-følelse) – og samtidig hjælper mig med at finde ud af, hvad jeg vil, og hvordan fremtiden kan se ud for min virksomhed.

Luna har givet mig nogle fantasiske idéer og en kæmpe tro på mig selv og min forretning – faktisk, er mit mindset omkring min virksomhed ændret til det bedre, efter Luna har hjulpet mig.Derudover har hun givet mig støtte – som virksomhedsejer er der så mange ups/downs. Forestil dig, at få en mental krammer når du fortæller om dine usikkerheder med din business, og møde forståelse og løsningsforslag.Luna har også givet mig en masse konkrete tips i forhold til branding på sociale medier og hun er simpelthen så dygtig til at forklare og lære fra sig!

Luna får mine absolut bedste anbefalinger!”
– Cecilia Holm/ Holm Vision

– Cecilia Holm, Holm Vision

{

Rikke fortæller…

‘Luna har hjulpet mig via business coaching med min virksomhed – og hun er en absolut power woman!Sjældent har jeg mødt en så empatisk person, som både forstår og sætter sig ind i min situation (fik næsten en “læser-du-mine-tanker?”-følelse) – og samtidig hjælper mig med at finde ud af, hvad jeg vil, og hvordan fremtiden kan se ud for min virksomhed.

Luna har givet mig nogle fantasiske idéer og en kæmpe tro på mig selv og min forretning – faktisk, er mit mindset omkring min virksomhed ændret til det bedre, efter Luna har hjulpet mig.Derudover har hun givet mig støtte – som virksomhedsejer er der så mange ups/downs. Forestil dig, at få en mental krammer når du fortæller om dine usikkerheder med din business, og møde forståelse og løsningsforslag.Luna har også givet mig en masse konkrete tips i forhold til branding på sociale medier og hun er simpelthen så dygtig til at forklare og lære fra sig!

Luna får mine absolut bedste anbefalinger!”
– Cecilia Holm/ Holm Vision

– Cecilia Holm, Holm Vision

Du bliver støttet og løftet af en passioneret brand-nørd

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Your content goes here

Your content goes here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Your content goes here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Mød din passionerede coach, Luna Hvalsøe

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.