Fremstå lige så professionel som du er med brandingbilleder

Forestil dig at dit visuelle udtryk er i allignment med din vision om at skabe et personligt, troværdigt og tillidsfuldt brand – brandingbilleder vil tage din virksomhed til næste niveau

Måske er det her dig?

Du er selvstændig kvinde med en online tilstedeværelse på Facebook, Instagram og på din hjemmesiden. Men du føler bare ikke, den udstråler den professionalitet, du faktisk arbejder med i din virksomhed. 

Du synes ikke, at du kan få taget de der pæne billeder, som mange af de andre selvstændige har. Du kan se, at det virker for dem at være personlig i deres markedsføring, og det vil du også gerne være!

Du har ikke lyst eller tid til at tage billederne selv, fordi du ved, at de ikke vil få samme kvalitet, som hvis du fik en professionel til at tage dem. 

Du vil gerne guides til din fotografering, og du vil gerne have et stort bibilotek af gode brandingbilleder, så du kan tage din markedsføring til et nyt niveau ved at bruge dig selv i processen. Du vil nemlig gerne sælge mere, men du ved, at det kræver meget tid og frustration at gøre det selv end at få en fotograf til at sørge for dine billeder.

Well… Then I’m your woman!

Branding-pakkerne er for dig

Brandingbilleder & contentvideo er for dig, der er selvstændig kvinde og vil opbygge en personlig relation til din målgruppe igennem visuelt materiale.

Du ved, at det kræver et personligt brand at skabe tillid og opbygge troværdighed omkring din virksomhed. Og du er KLAR til at tage skridtet og løfte din virksomhed visuelt med brandingbilleder og contentvideo, så du fremstå lige så professionel, som du faktisk er!

Du vil gerne vise dig frem for dit brand og vise, at du er drivkraften bag en succesfuld virksomhed, der kan hjælpe dine drømmekunder med at opnå løsninger på deres udfordringer.

Du arbejder både online eller i din fysiske praksis, klinik eller på dit kontor med kunder ved fysisk fremmøde eller online-services.

Og måske er du klar på at gøre din heldagsfotografering til en OPLEVELSE oveni ved at afholde den på smukke Bornholm – så kan du nemlig vælge min signaturpakke længere nede!

3 rigtig gode grunde til at få taget brandingbilleder

Brandingbilleder af dig skaber troværdighed

Mennesker køber af mennesker – derfor vil dine potentielle kunder gerne se, hvem de handler med. Du bygger troværdighed omkring din personlige virksomhed ved at vise dig frem på bedste vis med branding-billeder af høj kvalitet.

Billeder af dig skaber genkendelighed og tryghed hos din målgruppe.

VIS DIN kunde HVAD DU KAN HJÆLPE DEM MED

Du løser problemer og bekymringer for dine kunder. Vis dem hvordan, og fortæl dem hvilken frihed din hjælp giver dem!

In action billeder mens du arbejder vil skabe troværdighed og indblik i din virksomhed, som din kunde vil værdsætte.

Din kunde forelsker sig i din energi

Lad dine potentielle kunder mærke din energi og personlighed ved at vise dig frem på billeder og video ofte – vis dit arbejde frem og del ud af dig selv. Du har lettere ved at vække tillid og skabe et personligt touch i din virksomhed ved at bruge dig selv som dit brands forbillede.

se nogle af de andres branding-billeder

Susanne taylor · tarot & astrologi

Mia jørgensen · jordemoderklinik

marianne · Mind your soul 

UNIKKE LOCATIONS TIL DINE BILLEDER & giv dig selv en OPLEVELSE samtidig

Pak kufferten med alt dit yndlingstøj og tag flyveren til Solskinsøen Bornholm – hvis du vælger signaturpakken er din billet inkluderet! Flyveturen tager kun 35 minutter. (Jeg kan også sagtens møde dig, hvor du er i Danmark).

Ved at afholde din brandingfotografering og videooptagelse på Bornholm, sikrer du dig unikke, enestående locations, som sætter scenen og stemningen for dine billeder. Du får altså billeder, der virkelig skiller sig ud, fordi andre ikke har fået taget sine billeder der før. Så blender du altså ikke ind i mængden ved at få dine billeder taget de samme steder, som de fleste. 

Derudover får du et roadtrip med mig oveni med snacks, kaffe og frokost i naturskønne omgivelser. Jeg henter dig ved flyveren og sætter dig selvfølgelig af igen. Tidsplanen klarer jeg, så vi når det hele, og du får lige præcis de billeder, du drømmer om!

Du skal kort sagt ikke tænke på noget – jeg har dig!

 

Disse skønne kvinder har allerede investeret i brandingbilleder:

Vil du være den næste, der fremstår ligeså professionel, som du faktisk er?

Tidligere kunder siger

Har du brug for at tage dine branding fotos til næste niveau, og vil du samtidig have en oplevelse i særklasse, så kan jeg kun anbefale et branding photoshoot hos Luna.Lige fra planlægningen af dagen til modtagelsen af de færdige billeder og brandvideoer, har Luna været dybt professionel, struktureret og vidunderlig at arbejde sammen med.Luna var behjælpelig med at finde de smukkeste locations på Bornholm, og hele dagen var planlagt til UG. Jeg følte mig støttet, set og guidet både før, under og efter fotograferingen.”

Majken Soelberg

Business Mentor

Lunas kæmpe talent for æstetik og og fornemmelse for personen foran sig er helt unik.

Det var en fed oplevelse på Bornholm med Luna. Hun er en kæmpe støtte ifht. at få mig til at slappe af i processen.

Folk siger billederne “er meget mig”, og det er skønt at de rammer så meget plet på mit udtryk.”

Andreea Aniina

Holistisk Business Mentor

”Som selvstændig er den en kæmpe hjælp og fordel at have billede-content til ens sociale medier, annoncer og hjemmeside.

Nu fremstår jeg ligeså professionel, som jeg er.

Det er 2. gang, jeg får taget brandingbilleder hos Luna – jeg kunne ikke forestille mig nogen bedre til at tage dem.”

Sascha Benzon

Brand Designer

Fotograf

din brandingfotograf, luna hvalsøe

Hej skønne! Hvor er det fedt, at du overvejer at investere i at løfte din virksomhed med brandingbilleder!

Jeg brænder for at hjælpe passionerede kvindelige iværksættere med at fremstå lige så visuelt professionelle, som de faktisk er. Det gør jeg ved at fotografere dig i dit værdifulde arbejde, så du kan vise dine drømmekunder, at det er lige præcis dig, der kan hjælpe dem bedst.

Jeg ønsker, at alle selvstændige kvinder føler, at de kan vise sig frem i deres markedsføring med stolthed og selvssikkerhed. Det kan lækre brandingbilleder af høj kvalitet hjælpe med.

Jeg er med dig hele vejen lige fra vores indledende afklaringssamtale til aflevering af dine fantastiske nye brandingbilleder, hvor vi afslutningsvist holder et brandingmøde. Her guider jeg dig og kommer med gode råd til, hvordan du bedst muligt kan tage hul på dine nye brandingbilleder, så du får mest muligt ud af dem.

VIS DIN KUNDE HVORFOR DU ER DEN RIGTIGE

Der er et hav at vælge imellem uanset, hvilken service man leder efter. Så sørg for at skille dig ud og giv din potentielle kunde en større chance for at finde lige præcis dig!

Med brandingbilleder og video øger du din synlighed, får bedre materiale til annoncering, fremstår mere professionel og dermed øger dine chancer for endnu et salg!

I dag er det ikke bare nok at have et lækkert produkt – det er også vigtigt at have kemi med kunderne. Især hvis du har en service med personlig kontakt – de skal føle sig trygge ved dig, før de tør købe hos dig.

Du skal altså understrege din ekspertrolle i din kundes undersøgelsesfane med kvalitetscontent, værdifulde tips og tricks, vise dit arbejde og dine resultater samt etablere en personlig forbindelse, før du bliver seriøst overvejet.

 

Du får disse slags billeder i dit galleri

Administrativt in action

Opbyg tilliden omkring dine evner og understreg din ekspertrolle ved at vise billeder og video frem af dig i arbejde. De fleste elsker at se med behind the scenes, så gik dem et kig og væk deres interesse i din service.

Personlige portrætter

De personlige brandingportrætter skal vække tillid til dig som menneske. De bruges til at vise, hvem du er, hvorfor du er her nu og din rejse som selvstændig. Du kan med fordel bruge de personlige billeder til opslag, hvor dine kunder lærer dig bedre at kende. 

detaljer og stemningsbilleder

Du sælger følelser, transformationer og forandringer, og nogle gange skal fokus bare ligge på dine skrevne ord – det er også interessant for dine kunder at se dine værktøjer. Vis dem, hvad du arbejder med eller dine yndlingsværktøjer, som lader dig hjælpe dem. 

Det her er content-videoer

Content-videoer er små videosekvenser på 8-20 sekunder, der viser dig i dit arbejde. Det kan være en video af din proces, af dig i dit rolige miljø, ude i naturen eller i din kreative proces. Det kan bruges til annonceringer eller reels på Instagram samt videoer på din hjemmeside. Video fanger øjet og er mere og mere nødvendigt at bruge i sin markedsføring for at nå ud til flere kunder.

BRANDINGFOTOGRAFERINGer DU KAN VÆLGE

Signaturpakken

Denne pakke er ideel til dig, der har fundet din retning inden for dit brand, og som bare gerne vil igang med at sælge mere og få et mere personligt element i din markedsføring.

Denne pakke indeholder:

5-6 timers fotografering og videooptagelse

✓ 10 valgfri contentvideoer til annoncering eller SoMe

75 valgfri digitale, professionelt redigerede billeder 

✓ Jeg finder 3 locations og booker lokaler der giver mening for din fotografering

Frokost på en lokal café og forplejning hele dagen (yes, kaffe ad libitum!)

Mulighed for at afholde dagen på Bornholm med en ægte ø-født, born and raised Bornholmer som guide (yep, det er mig!) – hvis du ønsker dette

✓ Et personligt onlinegalleri til at udvælge dine billeder

✓ Forberedelsesguide inkl tøjguide

 Færdige billeder optimeret til SoMe og hjemmeside samt i fuld opløsning til tryksager

Jeg guider dig til at købe de rette fly/færgebilletter

DIN INVESTERING:

16.000 EX MOMS 

Mulighed for ratebetaling á 4, 5 eller 6 måneder uden gebyr

… Jeg er din chauffør hele dagen, hvor kørsel er inkl. (på Bornholm)

Den lille pakke

Denne pakke er ideel til dig, der skal rebrande gradvist, have billeder til din hjemmeside eller er nyopstartet.

Denne pakke indeholder:

2 timers brandingfotografering på 1-2 locations nær dig eller i dine lokaler

15 valgfri digitale, professionelt redigerede billeder

✓ Et personligt onlinegalleri til at udvælge dine billeder efter fotograferingen

 Færdige billeder optimeret til SoMe og hjemmeside samt i fuld opløsning til tryksager

DIN INVESTERING:

7.500 EX MOMS 

Mulighed for ratebetaling á 2 eller 3 måneder uden gebyr

… Fri kørsel på Sjælland

Skræddersyet pakke

Denne pakke er ideel til dig der ikke føler, at de andre to pakker passer til dine behov. Måske vil du have en mellemting? Måske skal du have mere video? Du er altid velkommen til at kontakte mig!

Det med småt*

Ved booking betales der enten første rate af din xx-måneders ratebetaling, ellers 3000 kr ex moms, hvis du vil betale resten af beløbet på én gang efter din fotografering er blevet afholdt.

Der vil være et rejsegebyr – medmindre du vil afholde din fotografering på Bornholm og rejse dertil. Rejsegebyret vil være flybilletter eller kørsel + evt broafgift. Kørsel er 3,5 kr pr km over 25 km fra 2400 KBH NV eller inkluderet kørsel på Bornholm.

Du får et onlinegalleri 21 dage efter din fotografering, hvor du selv kan vælge dine billeder. Content-videoerne bliver tilsendt mellem 3-4 uger efter din fotografering.

Ved booking accepteres samtidig handelsbetingelserne og refunderingspolitik.

BOOK DIN GRATIS AFKLARINGSSAMTALE HER

Til vores afklaringssamtale mærker vi, om vi er et match, og hvordan vi sammen kan få dig til at fremstå ligeså visuelt professionel, som du faktisk er!

oftest stillede spørgsmål

Hvad gør vi, hvis det regner?
Jeg tjekker altid vejrudsigten i uden op til. Hvis de lover regn, tager jeg kontakt til dig i ugen op til vores aftale. Hvis det står ned i stænger, rykker vi fotograferingen til en anden dag.
Hvad skal jeg have med?
I din forberedelsesguide er der en tjekliste for dagen med alt, du skal huske til din fotografering.
Hvor meget tøj skal jeg have med?
Mit svar vil altid være: Hellere for meget end for lidt! Pak en kuffert med alt dit yndlingstøj, accessories, sko og mere. Bare du har dine brandfarver in mente, når du pakker.
Hvor skal vi fotografere henne?
Jeg har altid foreslag til, hvilke locations vi skal fotografere på. Så hvis du ikke selv har gode bud eller ønsker, så har jeg en hel liste! You just leave that to me, love.
Hvor holder du til?
Jeg holder primært til på Bornholm, men jeg rejser gerne over til dig til fotograferingen. Der vil dog være et rejsegebyr oveni prisen.
Deler du mine billeder?
Nej, det vil jeg aldrig gøre uden din tilladelse! Det er helt op til dig, om jeg må få lov til at bruge dine billeder i min markedsføring eller ej.
Hvornår er mine billeder og videoer færdige?
Det er de som regel indenfor en måneds tid efter vores fotografering. Du får dit galleri med billeder ca. en uge efter fotograferingen, hvorefter du har en uge til at vælge dine favoritter ud. 

Videoerne laver jeg løbende, og jeg sender dig gladeligt sneak peaks!

Du får et samlet downloadlink med alle færdige filer i en samlet mail.