Fremstå lige så professionel som du er med brandingbilleder

Forestil dig at dit visuelle udtryk er i allignment med din vision om at skabe et personligt, troværdigt og tillidsfuldt brand – brandingbilleder vil tage din virksomhed til næste niveau

fotograf på christians borg

signaturpakken er for dig

Brandingbilleder & contentvideo er for dig, der er selvstændig kvinde og vil opbygge en personlig relation til din målgruppe igennem visuelt materiale.

Du ved, at det kræver et personligt brand at skabe tillid og opbygge troværdighed omkring din virksomhed. Og du er KLAR til at tage skridtet og løfte din virksomhed visuelt med brandingbilleder og contentvideo, så du fremstå lige så professionel, som du faktisk er!

Du vil gerne vise dig frem for dit brand og vise, at du er drivkraften bag en succesfuld virksomhed, der kan hjælpe dine drømmekunder med at opnå løsninger på deres udfordringer.

Du arbejder både online eller i din fysiske praksis, klinik eller på dit kontor med kunder ved fysisk fremmøde eller online-services.

Og måske er du klar på at gøre din heldagsfotografering til en OPLEVELSE oveni ved at afholde den på smukke Bornholm!

løft din virksomhed visuelt med personlige brandingbilleder

Brandingbilleder af dig skaber troværdighed

Mennesker køber af mennesker – derfor vil dine potentielle kunder gerne se, hvem de handler med. Du bygger troværdighed omkring din personlige virksomhed ved at vise dig frem på bedste vis med branding-billeder af høj kvalitet.

Billeder af dig skaber genkendelighed og tryghed hos din målgruppe.

VIS DIN kunde HVAD DU KAN HJÆLPE DEM MED

Du løser problemer og bekymringer for dine kunder. Vis dem hvordan, og fortæl dem hvilken frihed din hjælp giver dem!

In action billeder mens du arbejder vil skabe troværdighed og indblik i din virksomhed, som din kunde vil værdsætte.

Lad din kunde forelske sig i din energi

Lad dine potentielle kunder mærke din energi og personlighed ved at vise dig frem på billeder og video ofte – vis dit arbejde frem og del ud af dig selv. Du har lettere ved at vække tillid og skabe et personligt touch i din virksomhed ved at bruge dig selv som dit brands forbillede.

UNIKKE LOCATIONS TIL DINE BILLEDER & giv dig selv en OPLEVELSE samtidig

Pak kufferten med alt dit yndlingstøj og tag flyveren til Solskinsøen Bornholm – brug i stedet rejseudgiften på at give dig selv en oplevelse! Flyveturen tager kun 35 minutter.

Ved at afholde din brandingfotografering og videooptagelse på Bornholm, sikrer du dig unikke, enestående locations, som sætter scenen og stemningen for dine billeder. Du får altså billeder, der virkelig skiller sig ud, fordi andre ikke har fået taget sine billeder der før. Så blender du altså ikke ind i mængden ved at få dine billeder taget de samme steder, som de fleste. 

Derudover får du et roadtrip med mig oveni med snacks, kaffe og frokost i naturskønne omgivelser. Jeg henter dig ved flyveren og sætter dig selvfølgelig af igen. Tidsplanen klarer jeg, så vi når det hele, og du får lige præcis de billeder, du drømmer om!

Og jeg hjælper selvfølgelig gerne med at bestille billetterne, så du har tryghed hele vejen.

 

”Som selvstændig er den en kæmpe hjælp og fordel at have billede-content til ens sociale medier, annoncer og hjemmeside.

Nu fremstår jeg ligeså professionel, som jeg er.

Det er 2. gang, jeg får taget brandingbilleder hos Luna – jeg kunne ikke forestille mig nogen bedre til at tage dem.”

Sascha Benzon

Brand Designer

GIV DINE KUNDER TRYGHED med billeder og video

Hvis du arbejder med mennesker, er der behov for at forberede din kunde og skabe tryghed omkring jeres første møde.

· Vi kender alle sammen godt tankemylderet ved at skulle tage et nyt sted hen alene – og det er sikkert endnu værre, hvis der er nye mennesker, du skal forholde dig til.

Så her er det vigtigt, at du har forberedt din kunde bedst muligt. Det kan du gøre ved at vise dit ansigt frem – ofte. Så de hurtigere bliver trygge ved dig og dit selskab.

· Derudover er det også en god ide, hvis du viser billeder af dine lokaler eller de omgivelser, I skal mødes i. Så det ikke føles så nyt og fremmed for dem.

Mennesker handler med andre mennesker og forestil dig at have en åben, let og flydende samtale med din kunde, fordi de allerede føler, at I har skabt en personlig forbindelse.

· Med brandingbilleder, der har til formål at skabe troværdighed og tillid til dig og din virksomhed, kan du skabe tryghed hos din kunde.

Og trygge, glade, tillidsfulde kunder kommer igen og anbefaler dig gladeligt til andre, så din virksomhed kan vokse.

”Jeg er så glad for mine billeder. De viser, hvem jeg er, og hvad jeg står for. 

Brandingbilleder er noget, jeg prioriterer højt at få taget engang imellem, så jeg netop kan bruge min tid, der hvor jeg er bedst”

Line Ditte

Business Mentor

Fotograf

din brandingfotograf, luna hvalsøe

Hej skønne! Hvor er det fedt, at du overvejer at investere i at løfte din virksomhed med brandingbilleder!

Jeg brænder for at hjælpe passionerede kvindelige iværksættere med at fremstå lige så visuelt professionelle, som de faktisk er. Det gør jeg ved at fotografere dig i dit værdifulde arbejde, så du kan vise dine drømmekunder, at det er lige præcis dig, der kan hjælpe dem bedst.

Jeg ønsker, at alle selvstændige kvinder føler, at de kan vise sig frem i deres markedsføring med stolthed og selvssikkerhed. Det kan lækre brandingbilleder af høj kvalitet hjælpe med.

Jeg er med dig hele vejen lige fra vores indledende afklaringssamtale til aflevering af dine fantastiske nye brandingbilleder, hvor vi afslutningsvist holder et brandingmøde. Her guider jeg dig og kommer med gode råd til, hvordan du bedst muligt kan tage hul på dine nye brandingbilleder, så du får mest muligt ud af dem.

VIS DIN KUNDE HVORFOR DU ER DEN RIGTIGE

Der er et hav at vælge imellem uanset, hvilken service man leder efter. Så sørg for at skille dig ud og giv din potentielle kunde en større chance for at finde lige præcis dig!

Med brandingbilleder og video øger du din synlighed, får bedre materiale til annoncering, fremstår mere professionel og dermed øger dine chancer for endnu et salg!

I dag er det ikke bare nok at have et lækkert produkt – det er også vigtigt at have kemi med kunderne. Især hvis du har en service med personlig kontakt – de skal føle sig trygge ved dig, før de tør købe hos dig.

Du skal altså understrege din ekspertrolle i din kundes undersøgelsesfane med kvalitetscontent, værdifulde tips og tricks, vise dit arbejde og dine resultater samt etablere en personlig forbindelse, før du bliver seriøst overvejet.

 

Hvilke billeder får du i en brandingfotografering?

Administrativt in action

Opbyg tilliden omkring dine evner og understreg din ekspertrolle ved at vise billeder og video frem af dig i arbejde. De fleste elsker at se med behind the scenes, så gik dem et kig og væk deres interesse i din service.

Personlige portrætter

De personlige brandingportrætter skal vække tillid til dig som menneske. De bruges til at vise, hvem du er, hvorfor du er her nu og din rejse som selvstændig. Du kan med fordel bruge de personlige billeder til opslag, hvor dine kunder lærer dig bedre at kende. 

detaljer og stemningsbilleder

Du sælger følelser, transformationer og forandringer, og nogle gange skal fokus bare ligge på dine skrevne ord – det er også interessant for dine kunder at se dine værktøjer. Vis dem, hvad du arbejder med eller dine yndlingsværktøjer, som lader dig hjælpe dem. 

Content-videoer

5+ små content-videoer á 10-30 sekunder som du kan bruge til reels, annoncer, baggrunde til stories/opslag, på din hjemmeside osv. De er geniale i din personlige branding, fordi de viser dit kropssprog – og de lukker din målgruppe ind endnu tættere på dig som samarbejdspartner.

Lunas signaturpakke til brandingfotografering & contentvideo

BRANDINGFOTOGRAFERING + contentvideo

✓ 6 timers brandingfotografering og videooptagelse – eller flere timer hvis du flyver til Bornholm om morgenen og hjem om aftenen

✓ +5 contentvideoer med stemning og personlighed, som du kan bruge til annoncering eller at vise dine drømmekunder indenfor i dit arbejde

✓ 75 digitale, professionelt redigerede billeder, der matcher din brandidentitet og lader dig fremstå ligeså visuelt professionel, som du faktisk er

✓ Frokost på en lokal café og forplejning hele dagen (yes, kaffe ad libitum!)

✓ Mulighed for at afholde dagen på Bornholm med en ægte ø-født, born and raised Bornholmer som guide (yep, det er mig!) og for at få unikke billeder på locations, som ingen andre har og derved skille dig mere ud

✓ Hype, hep og komplimenter hele dagen så din selvsikre udstråling virkede står ud på dine billeder

✓ Et personligt onlinegalleri til at udvælge dine billeder efter fotograferingen

✓ Forberedelsesguide inkl tøjguide som sikrer, at der er styr på det hele til dagen

✓ 3-4 locations (evt indendørs og udendørs)

✓ Lige så mange tøjskift du ønsker for mest mulig variation på dine billeder og video

 Færdige billeder optimeret til SoMe og hjemmeside samt i fuld opløsning til eks. print

✓ 30 minutters online brandingsession efterfølgende, så du kan bruge dit nye materiale bedst muligt

✓ Muligheden for at opnå mere synlighed blandt dine drømmekunder

✓ Mere billedemateriale af høj kvalitet som understreger din ekspertrolle og viser din høje standard

DIN INVESTERING: 15.500 EX MOMS 

Mulighed for ratebetaling á 4 måneder til kun 3.875 ex moms pr mrd

Det med småt*

Ved booking betales der enten første rate af din 4-måneders ratebetaling, ellers 1000 kr ex moms, hvis du vil betale beløbet på én gang efter din fotografering er blevet afholdt.

Der vil være et rejsegebyr – medmindre du vil afholde din fotografering på Bornholm og rejse dertil selv. Rejsegebyret vil være flybilletter eller kørsel + evt broafgift. Kørsel er 3 kr pr km over 25 km fra Hasle, Bornholm, 3790.

Du får et onlinegalleri 14 dage efter din fotografering, hvor du selv kan vælge dine billeder. Content-videoerne bliver tilsendt mellem 3-4 uger efter din fotografering.

Ved booking accepteres samtidig handelsbetingelserne.

Du kan nemt tage bus og færge til Bornholm for en lav pris fra 119 kr pr vej. Turen tager 3-3,5 timer, og du kan arbejde hele vejen på computeren, hvis du vil bruge tiden på det. Med Kombardoekspressen kan du blive hentet bag Hovedbanegården i København – oftest kører de helt op på færgen, så du bare skal læne dig tilbage.

Med DAT kan du flyve til Bornholm fra Billund eller København fra 495 kr pr vej og lande på 35-40 minutter. Du kan tage CPH Express-security-køen i København, når du rejser indenrigs og dermed spare en masse kø-tid.

Hvis du alligevel tænker at lave en længere tur ud af din rejse til Bornholm for at få taget billeder, så kan du tage familien med i bilen og køre enten til Ystad i Sverige eller Køge i Danmark og tage færgen med bilen. Billetterne varierer alt efter sæsonen. Husk der også er en broafgift ved Øresundsbroen. 

BOOK DIN GRATIS AFKLARINGSSAMTALE HER

Til vores afklaringssamtale mærker vi, om vi er et match, og hvordan vi sammen kan få dig til at fremstå ligeså visuelt professionel, som du faktisk er!

oftest stillede spørgsmål

Hvad gør vi, hvis det regner?
Jeg tjekker altid vejrudsigten i uden op til. Hvis de lover regn, tager jeg kontakt til dig i ugen op til vores aftale. Hvis det står ned i stænger, rykker vi fotograferingen til en anden dag.
Hvad skal jeg have med?
I din forberedelsesguide er der en tjekliste for dagen med alt, du skal huske til din fotografering.
Hvor meget tøj skal jeg have med?
Mit svar vil altid være: Hellere for meget end for lidt! Pak en kuffert med alt dit yndlingstøj, accessories, sko og mere. Bare du har dine brandfarver in mente, når du pakker.
Hvor skal vi fotografere henne?
Jeg har altid foreslag til, hvilke locations vi skal fotografere på. Så hvis du ikke selv har gode bud eller ønsker, så har jeg en hel liste! You just leave that to me, love.
Hvor holder du til?
Jeg holder primært til på Bornholm, men jeg rejser gerne over til dig til fotograferingen. Der vil dog være et rejsegebyr oveni prisen.
Deler du mine billeder?
Nej, det vil jeg aldrig gøre uden din tilladelse! Det er helt op til dig, om jeg må få lov til at bruge dine billeder i min markedsføring eller ej.
Hvornår er mine billeder og videoer færdige?
Det er de som regel indenfor en måneds tid efter vores fotografering. Du får dit galleri med billeder ca. en uge efter fotograferingen, hvorefter du har en uge til at vælge dine favoritter ud. 

Videoerne laver jeg løbende, og jeg sender dig gladeligt sneak peaks!

Du får et samlet downloadlink med alle færdige filer i en samlet mail.