Bryllups-fotografering fra jeres lykkeligste dag

En investering i minder I aldrig glemmer

Jeg guider jer hele vejen

”Vi har ikke prøvet det før” – Det hører jeg næsten hver gang, jeg bliver booket. Og det er helt okay! Det er jo derfor, I har hyret MIG som jeres bryllupsfotograf. Det er mit job at forberede jer, posere jer og skabe tryghed ved situationen, så I får en skøn oplevelse til jeres bryllupsfotografering. Jeg guider jer igennem det hele!

 

Det er en prioritering at vælge en bryllupsfotograf til på jeres bryllupsdag. Og den er det hele værd, når I kigger tilbage om 1, 5 eller 10 år. Jeres billeder vil vise kærligheden imellem jer, glæden og minde jer om et vigtigt kapitel i jeres liv.

I vælger selv jeres billeder

I vælger selvfølgelig helt selv jeres favoritter ud af det store personline onlinegalleri, I får tilsendt. I jeres pakke er der altid inkluderet x-antal digitale billeder, som er professionelt redigerede. I kan altid tilkøbe ekstra billeder.

Eksklusive print og produkter

I får altid muligheden for at tilkøbe prints og prodtukter af høj kvalitet, så I kan nyde og værdsætte jeres minder endnu mere. Det er perfekt til gaver eller til væggen derhjemme.

Jeg har prøver med til sessionen, så I kan føle og mærke kvaliteten selv.

Jeres personlige online galleri

Efter jeres fotografering får I tilsendt et personligt onlinegalleri, kan I udvælge jeres yndlingsbilleder. Dem får I efterfølgende professionelt redigeret, inden I får dem tilsendt digitalt med et download-link.

Mød jeres bryllupsfotograf, luna hvalsøe

Hej! Mit navn er Luna Hvalsøe,

og hvis I er klar til at skabe minder for livet og fange ægte øjeblikke, så er jeg klar til at hjælpe jer med en bryllupsfotografering!

Jeg elsker kærlighed. Og der er intet bedre end at få æren af at forevige den mest ultimative kærlighedserklæring – jeres bryllup. De følelser, I viser den dag, vil skinne igennem på jeres billeder for evigt. (Du har set dine bedsteforældres bryllupsbilleder, right? Jeres billeder vil gå videre i generationer)

Men kemien er vigtig for et resultat, alle bliver glade for. Det er nemlig ikke bare ‘at gå til fotograf’, det er at lukke mig ind i jeres personlige interaktioner med hinanden, være åbne og vise ægte følelser, så jeg kan fange jer i de bedst muligt rammer.

Derfor ansøger I om en fotografering – det fører til en lille forsamtale online på Zoom, hvor vi mærker, om vi er et match.

fotograf på christians borg

Hvor vil i fotograferes?

Ligeså vel som tøjvalg (som I jo allerede har styr på til jeres bryllup) har betydning for det færdige resultat og stemningen på jeres billeder, så har lokationen faktisk lige så meget at skulle sige. Derfor er det en god ide at overveje, hvilken stemning I godt kunne tænke jer.

– Strand er lyst, åbnet og har naturlige bløde farver

– Skoven er grøn, omfavnende og romantisk alt efter årstiden

– En smuk åben eng giver plads til leg, lys og romantik

Der er rigt med muligheder og smukke lokale steder. Hvis I har en ide om, hvad I kunne tænke jer, har jeg altid anbefalinger til gode lokationer!

Jeg vil også gerne lige lufte ideen, om at rejse til Bornholm og blive gift i den smukke natur – samtidig med at få en større oplevelse ud af dagen! Mange hoteller tilbyder lokaler, overnatning til gæster og morgenbrunch dagen efter.

Lys afhænger af tidspunkt

Ved solnedgang og aftensol

Min personlige yndlingstid at fotografere på et ‘Golden Hour’, som er i timerne op til solnedgang. Her er lyset varmt, gyldent og romantisk. Det er en helt særlig slags lys, man ikke kan genskabe under andre forhold. Det kræver dog en dag uden overskyet vejr.

Om dagen med sol

En skyfri himmel giver masser af lys, men det kan desværre resultere i hårde skygger, og det kan være vanskeligt at få et jævnt resultat i høj sol midt på dagen. Så hvis vi fotograferer om dagen ved sol, skal der altid være mulighed for at søge skygge. 

Om dagen overskyet

Det er fantastisk at fotografere i overskyet vejr, fordi der er jævnt lys uden hårde skygger i ansigtet fra solen. Det tillader fotografering på alle tider af dagen, så længe der er lyst. Det vil til gengæld være for mørkt ved aftentid.

Lys, tone og stemning

Når du modtager dit personlige onlinegalleri, vil billederne være redigeret med lys, tone og stemning. De vil være redigeret efter min fotografiske stil – ligesom de andre billeder i min portfolio.

Hvis du ønsker billeder i sort/hvid, og disse ikke er til stede i galleriet allerede, så skal I bare spørge. Så vil jeg med glæde lave eksempler til jer, som I kan vælge ud fra. Jeg er selv fan af den romantiske stemning, et sort/hvid billede med lidt grove korn i teksturen kan give.

Derudover forventer jeg, at I har undersøgt min fotografiske stil på forhånd, og at I har valgt mig – også – fordi I selvfølgelig kan lide den. Jeg står inde for min redigering og stil.

Retouchering og detaljer

Retouchering af hud og fjernelse af eventuelle forstyrrende elementer sker udelukkende på jeres favoritter, når I har udvalgt dem. Dette kan for eksempel være en person i den fjerne baggrund, hegn eller andet, der ikke harmonerer med billedets komposition og stemning.

”Kan du fjerne min bums i panden?” – Ja, det kan du tro! Jeg går op i naturlig redigering, men der er ingen grund til at en uheldigt timet urenhed, der ikke er permanent, skal fremstå på jeres fine billeder.

Derudover går jeg ikke ind og ændrer på kroppens positur eller størrelse. Naturen har skabt alle mennesker smukke, men man kan nu ikke gøre for en urenhed i huden.

Mine kunder har efter deres bryllups-fotografering sagt :

Jeg går højt op i, at I føler jer trygge og tilpas foran kameraet. Jeg er tålmodig, snaksalig og lyttende, så I får den bedste oplevelse. Mine tidligere kunder har lavet nogle fine anmeldelser, så I ved, hvad I kan forvente til vores fotosession.

”Vi fik foreviget vores bryllup med de smukkeste billeder taget af Luna. 

Det var en dejlig oplevelse, Luna var virkelig velforberedt og havde mange ideer til poseringer med den helt rigtige baggrund. 

Vi vil klart anebfale Luna til at forevige den store dag!”

– Kamilla & Mark

”Helt magiske billeder til vores bryllup, vi kan kigge på dem hele tiden!

Kæmpe anbefaling herfra!

– Kamilla & Jonas

”Luna was a surprise gift at our wedding. Luna made us feel very comfortable, at ease and the whole thing was a blast that we will forever cherish and love.

She is very competent and will make sure you look the best all the wey through.

She has some great ideas and the result of thorse are now forever hanging on our walls. I cannot recommend her enough!”

– Victoria & Anders

Værdien af minder fra din bryllups-fotografering

Brudeparportrætter

45 minutters brudeparfotografering

25 valgfrie, digitale og professionelt redigerede billeder

Et personligt onlinegalleri til udvælgelse

Forberedelsesguide

Rådgivning til lokation

Kørsel inkluderet på Sjælland + Bornholm

Mulighed for tilkøb af ekstra digitale billeder og kvalitetsprint

Pris: 5000,-

Vielse + brudeparportrætter

2 timers bryllupsfotografering

(Vielse i kirken, stemningsbilleder ude foran kirken efter vielse + brudeparbilleder)

100 valgfrie, digitale og professionelt redigerede billeder

Et personligt onlinegalleri til udvælgelse

Onlinemøde til planlæning

Rådgivning til lokation

Kørsel inkluderet på Sjælland + Bornholm

Mulighed for tilkøb af ekstra digitale billeder og kvalitetsprint

Pris: 9800,-

* Det med småt

Der betales 1000 kr af beløbet ved booking af en pakke for at sikre datoen for jer og mig. Det anses som første bindende, ikke-refundérbare rate af betalingen. Det resterende betales efter udvælgelsen af jeres billeder i onlinegalleriet.

I modtager jeres personlige onlinegalleri indenfor 21 dage efter fotograferingen. Her kan I udvælge jeres favoritter til videre redigering. I har en hel uge til at vælge.

De helt færdige billeder bliver sendt til jer digitalt ca. 3 uger efter – der kan forekomme travle perioder, hvor tiderne varierer.

Der tillægges et rejsegebyr på 499,- ved evt  bro/færge-afgift

Ved booking accepteres handelsbetingelserne.

Udvælg jeres favoritter

Når I modtager jeres onlinegalleri, vil I få en mail med adgangslink, kodeord og yderligere information. Der vil stå, hvad der er inkluderet i jeres pakke samt priser for tilkøb af ekstra digitale billeder. I kan faktisk bestille jeres print og albums direkte i onlinegalleriet. Der betales ikke i onlinegalleriet, men der fremsendes en faktura efterfølgende.

I kan både tilgå galleriet på mobil og computer – jeg anbefaler at bruge computeren, så I kan se billederne i større format.

Når I skal udvælge jeres favoritter i galleriet, skal I blot markere billederne med den lille ”stjerne”, der er i bunden af billedet. Når I har valgt færdigt, bedes I sende mig en besked – så kan jeg gå igang med at videreredigere jeres billeder. Jeg kan se jeres udvalgte favoritter, så I behøver ikke gøre andet end at give mig besked om, at I har valgt færdigt.

Ingen af mine kunder har fortrudt, at de gik til mig for at få taget billeder. Tvært imod er de meget glade for, at de gjorde det.

I har medbestemmelse under hele oplevelsen! Det er jeres billeder, og jeg vil altid lytte til jeres forslag og ideer. Det er en dialog, der skaber tryghed og gode resultater.

Jeg lover jer, at I har sikret årets julegaver til familien, hvis I booker en fotografering og bestiller gaveprint til dem!