Alt hvad du skal bruge for at lave en instagram strategi, der går hånd i hånd med dit brand.

I det her x timers kursus lærer du teknikken til, at gå fra af-og-til insta-posting til ‘nu ved jeg PRÆCIS hvad jeg skal gøre’. 

en live workshop for dig, der er selvstændig på instagram

Virker Instagram frusterende eller forvirrende og tidskrævende for dig? Det vil vi gerne hjælpe dig med! 

Instagram er en essentiel online platform for dig som selvstændig til at udbredde synlighed og kendskab til dit brand – hvis du bruger det korrekt. 

På vores online workshop Insta-Brand Essentials lærer du at:

· Finde frem til dine hovedelementer til din Instagram strategi, så du kan sælge med selvtillid

· At opsætte dit design grafisk lækkert i dit Instagram feed, så du udstråler professionalitet

· Hvordan du kan tage bedre billeder af dig selv til din personlie markedsføring, så din målgruppe lærer dig at kende og tør købe ind på dig

Vi er Sacha, Luna og Maggie og vi har det tilfælles at vi dedikeret vores karrierer til at hjælpe selvstændige med at få succes med deres forretning. Og hvis du er selvstændig (eller drømmer om at blive det) og du har et ønske om at tage din virksomhed til det næste niveau, så har vi noget særligt til dig.


Vi har brugt de seneste måneder på at høre flere selvstændige og fandt frem til at det som er det mest udfordrende ved at tage sin branding og dit Instagram til det næste niveau er:

  • At det ofte kræver at få hjælp fra flere forskellige eksperter og store investeringer. 
  • Og at selv der er det nogle gange svært at få stykkerne til at passe sammen og den store investering kan føles som spildt.

Men først et spørgsmål til dig…

Har du nogensinde tænkt over hvordan andre får deres branding og Instagram til at virke så effortless – mens det for andre er en kamp at få alle brikkerne til at spille sammen?

computer ikon

Online workshop

Kom med på en lærerig online workshop spækket med værdifuld viden og gode råd, som du kan trække på i din content creation. Som selvstændig er der rigtig mange ting, man skal lære, kunne eller undersøge for  at kunne følge med og holde sit salg kørende.

Det skal være nemt for dig at tilegne dig den viden, du har brug for, så du kan skabe en succesfuld forretning, hvor du stadig kan nyde din fritid.

Derfor vil vores workshop være online på Zoom – og hvis du ikke kan være med live, så får du tilsendt et replay bagefter!

Hvad får du ud af workshoppen?

Efter du har deltaget i vores online workshop, har du fået spandevis af værdifuld viden og reelle værktøjer, som du kan implementere i din strategi med det samme.

Du får vejledning i, hvordan du kan skabe et mere personligt brand, som gør dine potentielle kunder tryggere ved at købe ind på dig. Det gør du gennem billeder, som du på workshoppen lærer, hvordan du selv kan tage derhjemme.

Du vil have bedre forståelse for, hvordan din visuelle identitet tiltrække din målgruppe, og hvordan du kan bevare den røde tråd i dit content. Du får også gode råd til, hvordan du kan skabe nyt content, som lander bedre hos din målgruppe.

Derudover får du indblik i, hvordan du kan skabe en strategi, der virker i din markedsføring. Du vil få mere viden om salgspsykologi og værktøjer, som gør det lettere for dig at sælge og tiltrække købeklare kunder.

fotograf på christians borg

DU FÅR ALTSÅ DET HER MED DIG FRA WORKSHOPPEN

✓ vished om dit brand

Du vil vide nøjagtig hvad et stærkt personligt brand kan, og hvordan du kan skabe det samme!

✓ brandingbilleder

Du vil blive klædt på til at kunne tage smukke og professionelle branding billeder som du kan bruge på dit Instagram profil (og hjemmeside) – som du kan bruge til at skabe genkendelighed på tværs af alle dine platforme.

✓ den røde tråd

Du vil have et helstøbt visuelt udtryk for din Instagram profil, så du kan sikre en rød tråd hele vejen igennem, så der er intet der stopper dig i at få dit budskab ud!

✓ content STRATEGIER

Du vil få konkrete strategier så du kan skabe vindende content og tekst opskrifter – som du kan bruge igen og igen!

✓ gense på replay 

Du vil få tilsendt en re-play af workshoppen, så du kan gense den når det passer dig!

✓ værdifuld feedback

Du vil have mulighed for at få vores øjne på din Instagram profil og få skræddersyet vejledning, så du kan optimere og vækste den!

✓ 3 eksperters øjne

Du vil have tre specialiserede eksperter ved sin side til at hjælpe dig under hele workshoppen og rig mulighed for at udvide dit netværk med skønne og ambitiøse kvinder ligesom dig!

✓ personlig branding

Kendskab til værdien af personlighed i din markedsføring, og hvad du kan gøre for at sælge mere ved at bruge dig selv i din markedsføring.

✓ content pilars

Værktøjer til at kunne bruge din nye viden om content pilars til at skabe dragende indhold, som er målrettet til dine drømmekunder.

fotograf på christians borg

alt det praktiske 

Dato og tidspunkt:

➼ XX/XX Klokken 10.00 til 14.30

➼ Online på Zoom

Foreløbig program:

➼ 10:00 – Velkomst

➼ 10:15 – “Din personlige branding: Fremstå lige så visuelt professionelt som du er!” med Luna Hvalsøe

➼ 11:15 – “Nå ud til dine drømmekunder” med Sascha Benzon 

➼  30 minutters pause 

➼ 12:45 – “Skab salg med dit content” – med Maggie Nielsen 

➼ 13:45 – Hot Seat

Mød eksperterne fra workshoppen

Fotograf

Luna Hvalsøe ·

Brandingfotograf

 

Mit navn er Luna Hvalsøe, og jeg brænder for at hjælpe passionerede kvindelige iværksættere med at fremstå lige så visuelt professionelle, som de faktisk er. Det gør jeg ved at fotografere dig i dit værdifulde arbejde, så du kan vise dine drømmekunder, at det er lige præcis dig, der kan hjælpe dem bedst.

Jeg ønsker, at alle selvstændige kvinder føler, at de kan vise sig frem i deres markedsføring med stolthed og selvssikkerhed. Det kan lækre brandingbilleder af høj kvalitet hjælpe med.

Fotograf

Maggie nielsen ·

Business mentor

 

Jeg er Maggie Nielsen, og jeg er business mentor. Jeg hjælper kvindelige selvstændige med at starte deres online forretning samt tiltrække klienter på Instagram, så de kan få succes i deres forretning ved at gøre det, de elsker. En effektiv content strategi vil hjælpe dig med at blive set, tiltrække følgere og forvandle dem til betalende klienter.

Du kan spørge mig om alt relateret til organisk markedsføring og online forretninger! 

Fotograf

sascha benzon ·

Brand designer & grafiker

Jeg har 7 års solid praktisk erfaring med salg af produkter og ydelser på sociale medier. Min passion ligger i at skabe visuelt lækkert digitalt design og værdiskabende content – som inspirerer og giver smil på læben. 

Mit mål er at klæde dig på med de værktøjer, du skal bruge for at skabe visuel genkendelighed på Instagram og Facebook. Du får mine skudsikre genveje og erfaringer til, hvordan du nemt skaber et feed, der afspejler dit brand og tiltrækker dine drømmekunder.

TILMELD DIG WORKSHOPPEN

adgang til Online workshop

adgang til online workshop +

bonus 1:1 sparring session

oftest stillede spørgsmål

Hvad skal der ske?

Du får en PDF med i din kvittering, så du kan lære, hvordan du installerer dit nye preset i Lightroom.

Hvad hvis jeg ikke kan alligevel?

Når du har lagt dit nye preset på dit RAW billede i dit redigeringsprogram, skal du selv justere exposure og hvidbalancen. De to indstillinger er ikke integreret i presettet, da det varierer så meget fra RAW til RAW. 

Derudover kan du selv finjustere ligeså meget, du vil.

Hvad kan jeg bagefter?

Du kan nemt og hurtigt importere dit nye preset i Lightroom Classic eller Adobe Lightroom.