en branding-fotografering der tiltrækker dine drømmekunder

En brandingfotografering viser dig frem i forbindelse med dit brand – på den måde skaber du tillid, tryghed og interesse fra din målgruppe

branding-fotografering skaber troværdighed og tillid

Skab troværdighed og tillid ved at vise dit ansigt

Mennesker køber af mennesker – derfor vil dine potentielle kunder gerne se, hvem de handler med. Du bygger troværdighed omkring din personlige virksomhed ved at vise dig frem på bedste vis med branding-billeder af høj kvalitet.

Billeder af dig skaber genkendelighed og tryghed hos din målgruppe.

Vis din ideelle målgruppe, hvad du kan gøre for dem

Du løser problemer og bekymringer for dine kunder. Vis dem hvordan, og fortæl dem hvilken frihed din hjælp giver dem!

In action billeder mens du arbejder vil skabe troværdighed og indblik i din virksomhed, som din kunde vil værdsætte.

Samtidig konverterer opslag med godt visuelt materiale meget bedre.

Let dit arbejde og øg din kreativitet til content

Efter din fotografering har du billeder til din content-kalender, så du kan øge din synlighed og personlighed i dit markedsføring. Nye billeder vil øge din motivation til at få sagt alle de værdifulde ting, du går rundt med. 

Ting din kunde gerne vil høre fra dig. Men manglende content kan stoppe dig i at nå ud til dem, der gerne vil høre fra dig.

Det er en investering 

Gode billeder skaber en bedre konverteringsrate og fanger din målgruppes opmærksomhed.

Tænk på hvis du skulle købe en vare på DBA – dårlige, mørke, slørede billeder indbyder ikke til tillid og interesse, vel? Men der gør de flotte, lyse billeder, hvor der er tænkt over komposition og kvalitet.

Giv dig selv og dine evner den credit, de fortjener! Du hjælper dine kunder.

Andre skal også have lov til at få din værdifulde hjælp. Men det kræver, at du kommer out there og præsenterer dig og din unikke personlighed på dine online platforme. Det kan du nemt gøre med velovervejede branding-billeder til din markedsføring!

Tag din virksomhed og din brandidentitet til et højere niveau med professionelle billeder, der viser din selvsikkerhed, din unikke personlighed og din styrke.

Lad dine potentielle kunder se, hvem du er, og hvordan du kan hjælpe dem videre i deres rejse, hvad enten du er online mentor, fotograf, ernæringscoach, vanecoach eller marketing-specialist. Du er dit brand.

Dit arbejdsmiljø

Ligeså vel som tøjvalg har betydning for det færdige resultat og stemningen på jeres billeder, så har lokationen faktisk lige så meget at skulle sige. Derfor er det en god ide at overveje, hvilken stemning Idu godt kunne tænke dig.

Det kan være en lille, lokal og hyggelig café i nærhden, som du synes repræsenterer dig og dit brand rigtigt godt. Caféer er gode til de mere afslappede slags billeder, hvor man måske holder formøder, hvis man ikke har et kontor. Det er nede på jorden, hyggeligt og intimt over en kop kaffe. 

Det kan også være dit eget kontor eller studie, hvor du modtager dine kunder/klienter og holder formøder med dem. Kontoret kan give et indtryk af power, autoritet og selvsikkerhed – fordi du leverer dit fantastiske stykke arbejde fra din arbejdsplads med sjæl og stemning.

vis hvordan du gør det

Personlighed – ansigtet bag

Vis din målgruppe hvem du er, så de kan blive trygge ved dig og lære dig at kende, inden de booker dig. 

Ved at vise dig frem, viser du dine kunder, at du står ved dit brand, du er passioneret, og at man kan stole på dig og dit brand.

Derfor tager vi altid branding-portrætter af dig både in action, mens du gør det, du er bedst til, men også bare af dig mere fokuseret. Her er rekvisitter hjælpsomme.

Den værdi du giver din kunde

Du løser din kundes problemer. Men de vil gerne se dig arbejde. De vil gerne se og høre, hvordan du kan hjælpe dem med deres problem. 

Du lægger hjerte og sjæl i din virksomhed, og det skal du vise din målgruppe. Derfor skal du være synlig og give dine kunder værdi. 

Vi fokuserer på dit arbejde i branding-fotograferingen, så du kan vise dine potentielle kunder, hvorfor du kan hjælpe dem bedst.

samtale

Forberedelse giver tryghed

Forberedelse er vigtigt for alle processer, hvis det skal være en succes. Billeder af dig, dit arbejde og dine lokaler vil forberede din kunde på jeres møde. 

Det gør, at de føler sig trygge. Oveni dét har de jo set dig på SoMe og hjemmesiden gentagne gange, fordi du har billeder af dig på. Det vil gøre det lettere at starte en samtale og slappe af i dit selskab. Giv din kunde et trygt fundament for jeres samarbejde.

Lys, tone og stemning

Når du modtager dit personlige onlinegalleri, vil billederne være redigeret med lys, tone og stemning. De vil være redigeret efter min fotografiske stil – ligesom de andre billeder i min portfolio.

Dog vil jeg selvfølgelig tage højde for dit brand og din brandidentitet med farver og lign. Så vi kan få dit content til at hænge bedst muligt sammen, og du kan bevare en rød tråd i dit feed/på din hjemmeside.

Derudover forventer jeg, at du har undersøgt min fotografiske stil på forhånd, og at du har valgt mig – også – fordi du selvfølgelig kan lide den. Jeg står inde for min redigering og stil.

Retouchering og detaljer

Retouchering af hud og fjernelse af eventuelle forstyrrende elementer sker udelukkende på dine favoritter, når du har udvalgt dem. Dette kan for eksempel være en person i den fjerne baggrund, hegn eller andet, der ikke harmonerer med billedets komposition og stemning.

”Kan du fjerne min bums i panden?” – Ja, det kan du tro! Jeg går op i naturlig redigering, men der er ingen grund til at en uheldigt timet urenhed, der ikke er permanent, skal fremstå på dine fine billeder.

Derudover går jeg ikke ind og ændrer på kroppens positur eller størrelse. Naturen har skabt alle mennesker smukke, men man kan nu ikke gøre for en urenhed i huden.

Udvælg dine favoritter

Når du modtager dit onlinegalleri, vil du få en mail med adgangslink, kodeord og yderligere information. Der vil stå, hvad der er inkluderet i din pakke samt priser for tilkøb af ekstra digitale billeder.

Du kan både tilgå galleriet på mobil og computer – jeg anbefaler at bruge computeren, så du kan se billederne i større format.

Når du skal udvælge dine favoritter i galleriet, skal du blot markere billederne med den lille ”stjerne”, der er i bunden af billedet. Når du har valgt færdigt, bedes du sende mig en besked – så kan jeg gå igang med at videreredigere dine billeder. Jeg kan se dine udvalgte favoritter, så du behøver ikke gøre andet end at give mig besked om, at du har valgt færdigt.

Mine kunder har sagt:

Kvalitet tiltrækker folk, der vil investere i kvalitet. Skab mere synlighed og tillid omkring dit brand ved at komme på banen og vise dig og dine produkter frem.

”Altid en fornøjelse at have Luna på besøg. Har brugt Luna fra start af og kan tydeligt se, hvordan hun bliver dygtigere og dygtigere til at fange de gode billeder. 

Luna er sympatisk, smilende, tålmodig og nem at snakke med. Man fortryder aldrig at have Luna på besøg, så hvad venter du på?”

Laura Pedersen, Lauras Laserterapi & Hestemassage

”Jeg har arbejdet med Luna 2 gange (branding og Mommy & Me)! Og om nogle uger står det på 3. gang (branding). Det siger meget om, hvad jeg synes om Luna og hendes evner som fotograf!

Luna er yderst professionel, guider mig til gode ideer og skaber et rum, hvor jeg føler mig tryg.

Jeg er meget glad for at have Luna i mit netværk.

– Vanecoach Sine Guntveit

”Jeg manglede nye billeder til min hjemmeside og SoMe. Derfor tog jeg kontakt til Luna Hvalsøe Fotograf.

Luna var ekstremt professionel, lagde et stort forarbejde i shootet og kom med en masse ideer.

En varm anbefaling herfra!”

– Laura Falk, Frisørsalon Focus Hair

Investér i dit brand –

og øg din troværdighed

 EFTER DIN FOTOGRAFERING HAR DU

✓ Et selvtillidsboost fordi du endelig fremstår ligeså professionel, som du er faktisk er!

✓ Øget kreativitet til at skabe content der rammer plet!

✓ Ro i maven over at du har fået visuelt materiale til rigtig mange opslag!

✓ Et stærkere personligt brand som viser hjertet bag

✓ Tid til at lave content, svare på kundehenvendelser, lave stories og andet – fordi du ikke skal bruge flere timer på at sætte op til at tage billeder, som måske ikke rammer plet alligevel

✓ En større chance for at øge din synlighed online og nå ud til flere potentielle kunder

Powerful branding

Op til 3 times brandfotografering

50 digitale, professionelt redigerede billeder, der matcher din brandidentitet

Et personligt onlinegalleri

Forberedelsesguide 

2 locations

Lige så mange tøjskift du ønsker

Færdige billeder optimeret til SoMe

Færdige billeder i fuld opløsning

30 minutters online forsamtale

Mulighed for tilkøb af ekstra digitale billeder

9.500,- ex moms

* Det med småt

Der betales 1000 kr ex moms af beløbet ved booking for at sikre datoen for jer og mig. Det anses som første rate af betalingen. Resten betales efter din fotografering.

Kørsel pr km tur/retur er 3 kr pr km. De første 20 km er gratis.

Du modtager dit personlige onlinegalleri indenfor 7 dage efter fotograferingen. Her kan du udvælge dine favoritter til videre redigering. Du har en hel uge til at vælge. Såfremt du ønsker hjælp/sparring til udvælgelse, tilbyder jeg en gratis 30 minutters samtale online.

De helt færdige billeder bliver sendt til dig digitalt max 3 uger efter fotograferingen – der kan forekomme travle perioder, hvor tiderne varierer.

Ved booking accepteres handelsbetingelserne.

Til at skille dig ud fra mængden?

Hej! Mit navn er Luna Hvalsøe,

og jeg er SÅ klar til at hjælpe dig med at blive mere synlig for dine drømmeklienter, vise dine talenter frem og give dig et kæmpe udvalg til din content-calender!

Jeg kan bookes på Bornholm og på sjælland.

Jeg har selv fået taget brandingbilleder, da jeg startede op. Og det gav mig virkelig et bedre syn på mit brand. Det gav mig værdi og selvtillid, fordi det er MIG, der står op for min virksomhed. Det føles mere virkeligt, når man markedsfører sig på sin personlighed og sine talenter end indforståede færdige værker eller ikke-håndgribelige resultater/tal. Vis dig frem, tal højt, sælg, giv værdi, spred glæde og vær synlig!

Men kemien er vigtig for et resultat, alle bliver glade for. Det er nemlig ikke bare ‘at gå til fotograf’, det er at lukke mig ind i din personlige business og dine drømme, være åben og ærlig omkring dine mål og ønsker, så jeg kan lære dig og din virksomhed at kende for bedst muligt at fange dig in action. Derfor ansøger man om en fotografering – det fører til en lille forsamtale online eller fysisk, hvor vi mærker, om vi er et match.

kvindelig fotograf smiler til kameraet og holder kameraet i hånden

I følge loven om tiltrækning, så får du mere af det, du fokuserer på eller henvender din opmærksomhed på.

Udstrål kvalitet, power og dygtighed, så skal de rette interesserede kunder nok finde dig og værdsætte dine evner.

Hvad er bedre til at vise din udstrålning end branding-billeder?

Efter din booking får du tilsendt min gennemførte guide til tøjvalg, så du kan forberede dig i ro og mag. Tøjvalg er en vigtig del af forberedelserne. Det har en stor betydning for dine færdige billeder og stemningen samt din udstråling, at du føler dig powerful, har den rette udstråling og er in the zone med din brand.

Med professionelle, nøje udvalgte brandingbilleder i din billedebank vil din content creation være en leg! 

Nu behøver du ikke bruge en evighed på at tage det rigtige selfie, finde det rigtige lys eller finde det rigtige tøj til. Du har nemlig allerede en masse varierede billeder til!