forevig din unikke graviditet med smukke billeder i naturen

Jeg guider dig hele vejen

”Jeg har ikke prøvet det før” – Det hører jeg næsten hver gang, jeg bliver booket. Og det er helt okay! Det er jo derfor, du har hyret MIG som jeres fotograf til din graviditetsfotografering. Det er mit job at forberede dig, posere dig og skabe tryghed ved situationen. Jeg guider dig igennem det hele!

 

Alle graviditeter er unikke, fordi de giver dig en gave for livet. Den tid er værd at huske og mindes, når børnene er blevet større. Det går nemlig rigtig stærkt, og så kan man godt glemme, hvor magisk det egentlig var at bære jeres lille baby i maven.

Graviditetsfotografering er en oplevelse

Du vælger selv dine billeder

Du vælger selvfølgelig helt selv dine favoritter ud af det store personline onlinegalleri, I får tilsendt. I jeres pakke er der altid inkluderet x-antal digitale billeder, som er professionelt redigerede. Du kan altid tilkøbe ekstra billeder.

Eksklusive print og produkter

I får altid muligheden for at tilkøbe prints og prodtukter af høj kvalitet, så I kan nyde og værdsætte jeres minder endnu mere. Det er perfekt til gaver eller til væggen derhjemme.

Jeg har prøver med til sessionen, så I kan føle og mærke kvaliteten selv.

Dit personlige online galleri

Efter jeres fotografering får I tilsendt et personligt onlinegalleri, kan I udvælge jeres yndlingsbilleder. Dem får I efterfølgende professionelt redigeret, inden I får dem tilsendt digitalt med et download-link.

Hvor vil du fotograferes?

Ligeså vel som tøjvalg har betydning for det færdige resultat og stemningen på jeres billeder, så har lokationen faktisk lige så meget at skulle sige. Derfor er det en god ide at overveje, hvilken stemning I godt kunne tænke jer.

– Strand er lyst, åbnet og har naturlige bløde farver

– Skoven er grøn, omfavnende og romantisk alt efter årstiden

– En smuk åben eng giver plads til leg, lys og romantik

Der er rigt med muligheder og smukke lokale steder. Hvis I har en ide om, hvad I kunne tænke jer, har jeg altid anbefalinger til gode lokationer!

Lys afhænger af tidspunkt

Ved solnedgang og aftensol

Min personlige yndlingstid at fotografere på er ‘Golden Hour’, som er i timerne op til solnedgang. Her er lyset varmt, gyldent og romantisk. Det er en helt særlig slags lys, man ikke kan genskabe under andre forhold. Det kræver dog en dag uden overskyet vejr.

Om dagen med sol

En skyfri himmel giver masser af lys, men det kan desværre resultere i hårde skygger, og det kan være vanskeligt at få et jævnt resultat i høj sol midt på dagen. Så hvis vi fotograferer om dagen ved sol, skal der altid være mulighed for at søge skygge. 

Om dagen overskyet

Det er fantastisk at fotografere i overskyet vejr, fordi der er jævnt lys uden hårde skygger i ansigtet fra solen. Det tillader fotografering på alle tider af dagen, så længe der er lyst. Det vil til gengæld være for mørkt ved aftentid.

Lys, tone og stemning

Når du modtager dit personlige onlinegalleri, vil billederne være redigeret med lys, tone og stemning. De vil være redigeret efter min fotografiske stil – ligesom de andre billeder i min portfolio.

Hvis du ønsker billeder i sort/hvid, og disse ikke er til stede i galleriet allerede, så skal I bare spørge. Så vil jeg med glæde lave eksempler til jer, som I kan vælge ud fra. Jeg er selv fan af den romantiske stemning, et sort/hvid billede med lidt grove korn i teksturen kan give.

Derudover forventer jeg, at I har undersøgt min fotografiske stil på forhånd, og at I har valgt mig – også – fordi I selvfølgelig kan lide den. Jeg står inde for min redigering og stil.

Retouchering og detaljer

Retouchering af hud og fjernelse af eventuelle forstyrrende elementer sker udelukkende på jeres favoritter, når I har udvalgt dem. Dette kan for eksempel være en person i den fjerne baggrund, hegn eller andet, der ikke harmonerer med billedets komposition og stemning.

”Kan du fjerne min bums i panden?” – Ja, det kan du tro! Jeg går op i naturlig redigering, men der er ingen grund til at en uheldigt timet urenhed, der ikke er permanent, skal fremstå på jeres fine billeder.

Derudover går jeg ikke ind og ændrer på kroppens positur eller størrelse. Naturen har skabt alle mennesker smukke, men man kan nu ikke gøre for en urenhed i huden.

Mine kunder har efter deres graviditetsfotografering sagt:

Jeg går højt op i, at I føler jer trygge og tilpas foran kameraet. Jeg er tålmodig, snaksalig og lyttende, så I får den bedste oplevelse. Mine tidligere kunder har lavet nogle fine anmeldelser, så I ved, hvad I kan forvente til din graviditetsfotografering.
”Luna kan virkelig få en at føle sig tryg foran kamerat og jeg er så glad og tilfreds over min photoshoot med hende.

Hun har en evne til at fange smukke øjeblik og jeg elsker billederne hun tog på mig som højgravid.”

– Emma Söderberg

”Kan varmt anbefale Luna som fotograf.

Vi havde en super hyggelig session med god stemning, massere af komplimenter og oprigtige grin.

Luna er dygtig til at fange både lys, ynde og tilfredshed i et og samme billede. Jeg er fuldt ud tilfreds med alle billeder og ville ønske jeg kunne købe dem alle sammen – tak er et fattigt ord, og jeg er dybt taknemmelig for muligheden, for at forevige min gravide mave.

KLART en kæmpe overvejelse om, at vende tilbage for flere billeder i fremtiden

– Emilie Vang

”Luna er bare den mest fantastiske fotograf!

Hun gør, at man føler sig tryg, hvilket er super vigtigt for mig, da jeg ikke er så god til opstillede billeder.

Luna hjalp og guidede mig i, hvordan jeg kunne stå, hvor jeg skulle kigge hen osv. Således at jeg ikke følte, at jeg så dum ud.

Er mega glad. Kæmpe anbefaling!”

– Freja Marker Hansen

Tid til at forevige de vildeste 9 måneder af dit liv?

Hej! Mit navn er Luna Hvalsøe,

og hvis I er klar til at skabe minder for livet og fange ægte øjeblikke, så er jeg klar til at hjælpe jer!

De vildeste 9 måneder af dit liv kommer til at gå stærkt – så gør dig selv en tjeneste og forevig dem. Enhver graviditet er unik, ligesom dine børn er. Husk hele rejsen. 

Men kemien er vigtig for et resultat, alle bliver glade for. Det er nemlig ikke bare ‘at gå til fotograf’, det er at lukke mig ind i jeres personlige interaktioner med hinanden, være åbne og vise ægte følelser, så jeg kan fange jer i de bedst muligt rammer. Derfor ansøger man om en graviditetsfotografering – det fører til en lille forsamtale online på Zoom, hvor vi mærker, om vi er et match.

Værdien af minder fra din unikke graviditet

Graviditetsfoto

45 minutters graviditetsfotografering

3 valgfrie, digitale og professionelt redigerede billeder

Få den kommende far med på billederne

Et personligt onlinegalleri til udvælgelse

Lån af 2 graviditetskjoler, hvis du vil

Mulighed for tilkøb af ekstra digitale billeder og kvalitetsprint

2800,-

* Det med småt

Der betales 1000 kr af beløbet ved booking for at sikre datoen for jer og mig. Det anses som første rate af betalingen. Det resterende betales efter udvælgelsen af jeres billeder i onlinegalleriet.

Eventuelt rejsegebyr er 499,- oveni fotograferingen.

Kørsel ikke inkluderet – 3,5 kr pr km

I modtager jeres personlige onlinegalleri indenfor 14 dage efter fotograferingen. Her kan I udvælge jeres favoritter til videre redigering. I har en hel uge til at vælge.

De helt færdige billeder bliver sendt til jer digitalt ca. 3 uger efter fotograferingen – der kan forekomme travle perioder, hvor tiderne varierer.

Ved booking accepteres handelsbetingelserne.

Udvælg jeres favoritter

Når I modtager jeres onlinegalleri, vil I få en mail med adgangslink, kodeord og yderligere information. Der vil stå, hvad der er inkluderet i jeres pakke samt priser for tilkøb af ekstra digitale billeder. I kan faktisk bestille jeres print og albums direkte i onlinegalleriet. Der betales ikke i onlinegalleriet, men der fremsendes en faktura efterfølgende.

I kan både tilgå galleriet på mobil og computer – jeg anbefaler at bruge computeren, så I kan se billederne i større format.

Når I skal udvælge jeres favoritter i galleriet, skal I blot markere billederne med den lille ”stjerne”, der er i bunden af billedet. Når I har valgt færdigt, bedes I sende mig en besked – så kan jeg gå igang med at videreredigere jeres billeder. Jeg kan se jeres udvalgte favoritter, så I behøver ikke gøre andet end at give mig besked om, at I har valgt færdigt.

Få mere ud af dine graviditetsbilleder

Bestil print og produkter direkte i jeres onlinegalleri. Så I forevigt kan mindes graviditeten. Således kan I få mere ud af jeres billeder og jeres graviditetsfotografering.

Kvalitetsprodukter i mange forskellige størrelser og typer kan give jer endnu mere glæde ved jeres billeder.

Jeg har altid produktprøver med ud til fotograferingen, så I kan mærke kvaliteten og få fornemmelsen af at holde minder fysisk i hænderne.

Print og produkter til hjemmet eller personlige gaver

Ingen af mine kunder har fortrudt, at de gik til mig for at få taget billeder. Tvært imod er de meget glade for, at de gjorde det.
I har medbestemmelse under hele oplevelsen! Det er jeres billeder, og jeg vil altid lytte til jeres forslag og ideer. Det er en dialog, der skaber tryghed og gode resultater.
Du får minder fra en tid, du aldrig får igen. Minderne vil huske dig på, hvordan det var at bære jeres barn, og de forandringer din krop er gået igennem, men de vil samtidig give dig selvtillid og tryghed.