FOREVIG TIDEN MED DIN BEDSTE VEN med en hestefotografering

Skal du konfirmeres i år? Er det dit sidste pony-år? Skal du sige farvel til din bedste ven? Eller vil du bare gerne forevige jeres bånd? Så er du kommer til det rette sted.

HEST & RYTTER FOTOGRAFERING

Jeg har selv været rytter i 15 år efterhånden, så jeg kender til det unægtelige bånd, der er mellem rytter og hest. Det er nærmest magisk. Det er stærkt, og det er værd at huske. Nogle ponyer/heste forandrer dit liv, redder dig på de dårlige dage eller lærer dig en hel masse inden for selvudvikling og mental styrke. 

Så de skønne dyr er værd at huske, værd at mindes og værd at fotografere.

Det er vigtigt at bruge en fotograf, der kender til heste, har tålmodigheden og kender til tips og tricks til at få ørene frem på billeder – ikke alle heste er lige fotogene med de ører dér (hæhæ). 

hvid pony og pige står i solnedgangen ved strand

3 tidspunkter der er særligt vigtige at fotografere

Konfirmation

Til de fleste heste-pigers konfirmation, er det nok drømmen at få sin hest/pony ud til kirken. Det var også min dengang. Og det er typisk disse fotograferinger, jeg får flest af med heste og ryttere. Den specielle dag skal mindes.

rød hest og kvinde i en eng

dit sidste pony-år

Det sidste pony-år er typisk det sværeste, fordi ponyen typisk skal sættes til salg, og det betyder sandsynligvis et evigt farvel. Så en fotografering med din bedste ven, vil du for evigt kunne gemme og se tilbage på. 

det sidste farvel

Det allersværeste ved at være hesteejer må være, at  vores heste ikke lever lige så længe som os. Der kan ske en ulykke, skade eller alderen haler ind på dem. Det er enormt svært – og det er sidste chance for at forevige mindet om det stærke bånd. 

Mine egne hestebilleder er guld værd for mig – de hænger på væggen

Hjemme hos os har vi en hel væg ude i gangen fyldt med billeder fra både min og min mors hestetid. Alle de specielle heste der var vigtige for os (hvilket de jo alle har været) hænger på den væg. Det er fantastiske minder at se på, og det hjælpertil at man ikke bare lige glemmer dem. De var en del af rejsen, og den del er værd at huske. 

Tidligere kunder siger

Luna er enormt dygtig, yderst professionel men på en afslappet måde.
Processen omkring sessionen har været så fin og lige til.
Bestilling af tid var på helt mine præmisser jeg kom selv med ideer til shoot, som blev taget fedt i mod, men Luna var også god til at korrigere undervejs, der gjorde vi fik VILDE billeder i hus!
Billeder med følelse og nærvær.
Bianca Lyberth

Hos Luna får man den bedste oplevelse uanset hvilken session man vælger, samt de bedste billeder i den fineste kvalitet!

Luna har taget billeder for mig de sidste 8 år og hun får mine varmeste anbefalinger!

Nanna Anker

Jeg vil varmt anbefale Baunkjærphotography hun har tålmodighed hvis din hest måske ikke lige er i det mest fantastiske humør, det gør bestemt at jeg også ville vælge hende en anden gang, der er så mange fotografer, der tænker det “bare” er en hest…

Freja Kofod

Fotograf

din fotograf, luna hvalsøe

Jeg har selv været rytter i 15 år efterhånden. Så jeg forstår godt alle de følelser, der ligger i at have hest. Jeg har både oplevet salg og aflivning, og det er vanvittigt svært at være i. Man knuselsker jo sine dyr. 

Men noget af det, jeg glæde rmig mest over, er minderne jeg fik, mens de stadig var der. Jeg har så mange flotte hestebilleder, som hænger på væggen derhjemme, sidder i fotoalbummet eller i mit hjerte. 

Det er en tid, man aldrig glemmer. Og derfor er det vigtigt, at man rent faktisk også får taget gode billeder – af en der kender og forstår heste. Fotografen skal kunne se de gode momenter, kunne få ørene frem, se de flotte locations, posere hest og rytter samt holde tålmodigheden og humøret under fotograferingen. 

Og jeg er den fotograf for jer.

vælg din fotografering

den store pakke:

Værdifulde minder

Denne pakke indeholder:

1 times fotografering & videooptagelse

1 video på ca 30 sek

20 valgfri digitale, professionelt redigerede billeder 

✓ Location nær stalden eller et andet aftalt sted

✓ Et personligt onlinegalleri til at udvælge dine billeder

DIN INVESTERING:

3950,-

Mulighed for ratebetaling á 2 omgange uden gebyr

Vælg selv-pakken

Denne pakke indeholder:

1 times fotografering

Billeder skal tilkøbes efterfølgende

✓ Location nær stalden eller et andet aftalt sted

✓ Et personligt onlinegalleri til at udvælge dine billeder

Tilkøb af digitale billeder:

1 stk 450,-

5 stk 1900,-

10 stk 2600,-

20 stk 3500,-

DIN INVESTERING:

995,-

Det med småt*

Ved booking betales der 1000 kr af det fulde beløb – eller 995,- ved ”vælg selv pakken”. Det resterende betales dagen inden fotograferingen.

Kørsel er 3,5 kr pr km fra 2400 KBH NV eller inkluderet kørsel på Bornholm.

Du får et onlinegalleri 14 dage efter din fotografering, hvor du selv kan vælge dine billeder.

Ved booking accepteres samtidig handelsbetingelserne og refunderingspolitik.