Bliv køreklar til video-opgaver på 3 timer med video-undervisning

Få styr på dit kameras indstillinger til video, processen under filmning hos en kunde og værdifuld sparring imens. Du lærer også at efterbehandle din video i Premiere Pro.

Er du klar til at tage flere kunder ind til video?

Men ved du ikke, hvor du skal starte? 

Så er du landet det rigtige sted. Inden du går igang med at tage video-opgaver ind, er det essentielt, at du har 100% styr på dine indstillinger. Det er også vigtigt, at du har prøvet en videoopgave før – og hvorfor ikke gøre det sammen med en underviser (mig, hehe), så du får værdifulde råd og sparring undervejs?

I video-undervisning får du følgende:

✓ 3x sessioner 1:1 med mig, Luna

✓ En af sessionerne er fysisk, hvor du filmer, mens jeg er der 

✓ Du lærer at redigere video i Premiere Pro

✓ Du lærer basis colorgrading, klip, overgange, export osv.

✓ Du får 5 siders udførlig, teknisk viden og tips til video-optagelse på dit kamera

✓ Du går derfra og er selvkørende i video, så du kan tage video-kunder ind

✓ 5 stk valgfrie brandingbilleder fra behind the scenes når du filmer til vores fysiske session i både web og fuld opløsning

Din investering i at kunne tjene det hurtigt hjem igen med video-kunder:

4.800 kr. ex moms (mulighed for ratebetaling á 2 måneder)

Det kan du tilbyde din kunde efter video-undervisning

Content-videoer til sociale medier

Contentvideoer er typisk til annoncering eller opslag på sociale medier, men de kan sagtens sættes på din hjemmeside også. 

Det er videoer á max 20 sekunder, hvor din kunde enten taler og præsenterer sig selv eller sit produkt, eller det er stemningsvideoer af dem, mens de arbejder/bare er sig selv.

Branding-video til hjemmeside

Brandingvideoer viser din kundes virksomheds DNA, essensen og stemningen omkring deres arbejde. Den viser deres kunder indenfor i processerne, og den er med til at skabe et større kendskab til din kundes brand. 

De er typisk mellem 30 og 60 sekunder med musik eller tale i form af en voice over, de selv kan indtale. De filmes som regel horisontalt.

Jeg er din underviser, Luna

Hej fotograf! 

Mit navn er Luna Hvalsøe. Jeg er brandingfotograf og videograf for selvstændige, feminine brands, der vil ses og tiltrække deres drømmekunder. Æstetik og lys er vigtig i min tilgang til mit arbejde, og jeg går altid ind i en opgave med målet om, at min kunde skal ELSKE deres resultat!

På privatfronten er jeg bosat halvt om halvt på Bornholm, hvor jeg er vokset op, og I københavn, hvor jeg bor sammen med min kæreste. 

Jeg er dressurrytter, kattemenneske, kaffedrikker og en lunken dåse-cola er altid god for mig. (Åh ja, jeg drikker ting lunkne – Im that weirdo, hehe). 

Jeg har arbejdet med rigtig mange skønne selvstændige brands og kvinder, hvor jeg samtidig brænder meget for at hjælpe med med deres visuelle branding. Jeg har det med at knytte mig til folk, fordi jeg hepper så meget på mine kunders succes. 

Hvis du føler, at jeg da bare er the one for dig, så læs venligst videre i teksten! Ellers send mig en besked på Instagram elelr herinde – så snakkes vi ved!

– Knus Luna

Du kan også lære at lave videoer som disse:

Content-video for Kandes DK

Branding-video for massage to go

content-video for anja danica

bts-video for susanne taylor

”Luna er simpelthen en helt fantastisk sjæl, ikke bare til at lære fra sig, men også som person.

Jeg tog hendes videokursus, da jeg gerne vil kunne tilbyde mine klienter en komplet løsning. Hun var utrolig tålmodig og støttende under hele forløbet, altid parat til at besvare mine spørgsmål. 

Én ting er af lære noget nyt, men en anden ting er at lære det fra den rigtige.”

Melissa Schmidt

  Sådan foregår din video-undervisning

  1. Book en Tid i kalenderen

  Via linket booker du din første session, som er online i 1 time med mig. Jeg ringer dig op via Instagram Video, så vi kan se hinanden og have kameraet i hænderne imens.

  I den første session lærer du alle basis tekniske indstillinger (jeg bruger selv canon, men principperne er oftest de samme på andre kameraer).

  For at komme igang med at øve dig på video, skal du have sat dit kamera op med de rette indstillinger, såsom:

  ✓ Korrekt lukkertid ud fra dit objektiv

  ✓ FPS til lige netop det du skal

  ✓ Focus – hvad fungerer bedst til dit projekt

  ✓  FHD eller 4K – hvornår bruger du hvad

  ✓ Filmiske virkemidler du kan bruge

  ✓ Skab de optimale lysforhold

  ✓ Anbefalet udstyr til at skabe det professionelle udtryk og rolig video

  ✓ Samt meget mere…

  2. Vi mødes fysisk til din 1:1-undervisning

  Til vores anden session mødes vi fysisk på en location på Sjælland (eller andre steder mod kørsel + bro/færgeafgift). Efter vores første session har du helt sikkert været ud og øve dig, nu når du har indstillingerne og basis-viden til at gå igang med selvsikkerhed. 

  Så når vi ses til session nummer 2, mødes vi med en statist, som du har fundet på et aftalt sted. Det kan være et brudepar, der hopper i tøjet igen, en familie, et brand/produkt eller andet. 

  Her tager vi det hele, som det kommer. I session 1 har du lært om storyboards, men her er det vigtigst, at du får prøvet teknikker af i trygge rammer. 

  Jeg er der hele tiden til sparring, spørgsmål og hjælp til at optimere dine optagelser. 

  3. Du får BTS-billeder fra sessionen

  Under session nummer 2 vil jeg også tage nogle behind the scenes billeder af dig, mens du filmer statisterne. Så du har noget materiale at markedsføre dig med!

  Galleriet får du typisk 14 dage efter session, hvorfra du frit kan vælge 5 inkluderede, redigerede billeder i både fuld- og web-opløsning.

  Jeg er også tilgængelig til sparring indimellem sessionerne, hvis du har brug for hjælp til locations, storyboard, flere tekniske spørgsmål og lignende.

  4. Vi mødes til online-redigering

  Når du har fået dine nye, fede optagelser fra vores anden session, vil du helt sikkert hurtigt igang med at redigere dem! 

  Vi aftaler en online-session snarest efter, hvor jeg skræmdeler min redigeringsproces. Så viser jeg dig forskellige ting, såsom:

  ✓ Basis colorgrading

  ✓ Få den lækre slowmotion

  ✓ Sådan håndterer du dine klip

  ✓ Tidsoptimerende tips og short cuts

  ✓ HSL-panelerne

  ✓ De bedste eksport-indstillinger for din video

  ✓ Sørger for at du er helt klar og tryg i processen

  5. Du er klar til at tage video-opgaver ind i din egen virksomhed

  Så er du selv klar til at tage video-opgaver ind. Du kan med fordel starte med at øve dig på flere af dine bekendte, så du øver dig i trygge rammer uden forventinger. 

  Du har fået alle redskaberne til at forstå og bruge dit kamera til video-opgaver fremover. 

  Du har fået mine bedste anbefalinger til royalte-free-musik, udstyr der letter dit arbejde og øger kvaliteten af det samt tips til din arbejdsproces. 

  Overvejer du at komme hurtigt igang med video-undervisning? 

  Du er altid velkommen til at kontakte mig og tage en snak med mig om, hvordan jeg kan hjælpe dig med din video-rejse. 

  Jeg elsker at undervise og hjælpe andre videre på deres rejse. Video er næste skridt for mange fotografer med det stigende behov for video-markedsføring hos virksomheder – men ligeså meget til bryllupper, familier og gravide. Videoer fanger følelser og minder på en anden måde, end billeder gør. Det begynder at gå op for folk – og der kan vi fotografer hjælpe med.