1:1-videoforløb for fotografer

1:1-videoforløb giver dig mere at tilbyde

til dine kunder

Du vil gå fra at levere dette

Det her er en af de allerførste videoer, jeg optog i 2021. Endda med min spritnye Gimbal, som jeg slet ikke havde lært at styre. Man bliver næsten søsyg af at se videoen, og det er bestemt ikke noget, jeg er stolt af at vise frem. Men vi starter jo alle et sted! 

Til selvsikkert at levere det her

Det her er mine videoer i dag. Jeg har nørdet, øvet mig og lært så meget som muligt for at skabe professionelle videoer. Der er nemlig mere i processen end bare at optage. Der er forberedelse, lys, redigering, overgange, indstillinger og teknik mm.

Hvorfor bruge 1 år på at lære det?

og lave en del fejl

Jeg er virkelig selv gået ‘trial and error’-vejen. Og nogle gange kan jeg slå mig selv i hovedet over de videoer, jeg lavede i starten. Og hvis der bare var en, der havde lært mig det ordentligt i starten, så havde jeg måske haft flere opgaver dengang, eller i hvert fald havde jeg turdet sælge det med selvsikkerhed. Det gør jeg nu – fordi jeg har lært mig selv det hele. Jeg har set utallige youtube-videoer og øvet mig i mange timer.

Jeg vil gerne give dig ‘genvejen’ til at optage og redigere professionelt og selvsikkert fra dag 1!

Oversigt over alt du lærer på video-forløbet

Session 1

✓ Korrekt lukkertid ud fra dit objektiv

✓ FPS til lige netop det du skal

✓ Focus – hvad fungerer bedst til dit projekt

✓  FHD eller 4K – hvornår bruger du hvad

✓ Filmiske virkemidler du kan bruge

✓ Skab de optimale lysforhold

✓ Anbefalet udstyr til at skabe det professionelle udtryk og rolig video

✓ Samt meget mere…

Session 2

Så når vi ses til den fysiske session, mødes vi med en statist, som du har fundet på et aftalt sted. Det kan være et brudepar, der hopper i tøjet igen, en familie, et brand/produkt eller andet. Bare du vælger en kunde, som har et udtryk, du kan bruge.

Her tager vi det hele, som det kommer. I session 1 har du lært om storyboards, men her er det vigtigst, at du får prøvet teknikker af i trygge rammer.

Jeg er der hele tiden til sparring, spørgsmål og hjælp til at optimere dine optagelser.

Session 3

✓ Basis colorgrading

✓ Intro til Adobe Premiere Pro

✓ Sådan klipper du

✓ Få den lækre slowmotion

✓ Sådan håndterer du dine klip

✓ Tidsoptimerende tips og short cuts

✓ HSL-panelerne

✓ De bedste eksport-indstillinger for din video

✓ Sørger for at du er helt klar og tryg i processen

{
Melissa var elev på 1:1-videoforløb i 2023

melissa tog 1:1-videoforløb

”Lunas videoforløb var en investering, der var hver en krone værd! … Som sender dig afsted med din egen værktøjskasse med redskaber til at blive en dygtig videograf.

Derudover skal det lige siges, at jeg på bare én opgave tjente hele min investering ind igen!”

– Melissa Schmidt

{
Nadja var elev på 1:1-videoforløb i 2023

Nadia tog 1:1-videoforløb

”Den investering var det hele værd – og siden da har jeg tjent det hele ind igen + mere – og jeg har nu kunne få video-branding i min all. incl. brandingpakke! 

Alle mine anbefalinger til Lunas videoforløb til fotografer, der ønsker at tage den til næste level.”

– Nadja Fremming

din underviser på 1:1-videoforløb, Luna

Du lærer alt på 5 timer

På 3x 90 minutter lærer du alt, der skal til for, at du kan optage professionelle videoer hos din kunde, redigere dem så de ser lækre ud – og ikke mindst levere et fantastisk resultat til din kunde, som du er stolt af!

Det giver dig endnu et produkt på hylden i din virksomhed, som dine kunder vil elske. Du kan enmlig sælge det, lige så snart vi er færdige med forløbet – fordi du har fået erfaringen, læringen og har en case-video fra vores fysiske sparringsdag. Den dag optager du video hos din kunde med min guidance.

Din investering

Forløbet består af 2 onlinemøder og 1 fysisk sparrings-session, mens du filmer hos din kunde. Forløbet koster kun 4.800 ex moms – og mine tidligere elever har tjent deres investering ind på kun 1-2 opgaver inden for 14 dage.

Er du klar til disse 3 steps?

og blive selvkørende

1. Session er online, og vi dykker ned i ting som: Indstillinger, lysforhold, fysiske forberedelser, forberedelser med din kunde, forventingsafstemning med kunden, anbefalet udstyr, at skabe en stemning i videoen mm. Så du er godt klædt på teknisk!

2. Session er den fysiske sparrings-session ude hos din kunde. Du finder en kunde, der matcher det udtryk, du gerne vil have. Vælg med omhu! Her filmer du, mens jeg er der, hjælper dig, kommer med feedback og ideer. Så du har en at spørge hele tiden, og du kan føle dig helt tryg, mens du filmer.

3. Session er online – eller direkte efter 2. session hjemme hos dig. Her uploader vi dine rå filmer, og vi gennemgår alle de basis ting, du skal kunne i redigerings-programmet Adobe Premiere Pro. Så du kan redigere og colorgrade din video professionelt og eksportere og levere den i bedste kvalitet

steps i dit 1:1-videoforløb