Gør din redigering lettere med presets

Slut med at sidde flere timer foran computeren for at finde det perfekte look til dine billeder. Nu kan du spare din værdifulde tid & få et lækkert resultat med feminine, alsidige og cripsy presets

fotograf på christians borg
kamera ikon

Presets letter dit arbejde 

Er du klar til at tage din redigering til næste niveau og optimere dit workflow med feminine, alsidige og lyse presets?

Du kan sikkert sagtens skabe din redigering fra bunden hver gang, men vil du ikke hellere bruge din tid et andet sted? Såsom fotografering, contentcreation, hente børnene tidligere fra skole, gå en lille tur i haven eller networking?

Det vil spare dig oceaner af tid, hvis du har presets til rådighed, som du ved bare spiller max! Samtidig skaber du faktisk genkendelighed i dine billeder ved at bruge de samme presets og justere dem til de enkelte billeder.

Du skaber altså dit signaturlook.

computer ikon

Optimer dit workflow & spar værdifuld tid

Tag din redigering til næste niveau og spar din værdifulde tid ved at bruge presets, som skaber dit ønskede signaturlook med kun få klik! I stedet for at bruge mange timer på at redigere til det helt perfekte resultat, kan du nu købe mit YNDLINGS-preset: Luna Hvalsøe · Sand Dunes. 

Det er tidsløst, alsidigt og feminint. Jeg bruger det selv til både brandingbilleder, graviditetsbilleder og bryllupsbilleder. Det giver et lyst, lækkert, feminint og creamy udtryk, som giver iøjefalende billeder. 

fotograf på christians borg
content creation ikon

Presets skaber signaturlooks med få klik

Forestil dig at dine potentielle kunder kan spotte dig og dit arbejde, fordi de har samme stemning, tone og redigering! Det er guld værd at blive genkendt i mængden. Det betyder, at du bliver husket for dit arbejde. 

Jeg vil elske, hvis mine presets kan hjælpe dig med at skabe dit signaturlook, så du kan skabe mere genkendeligt arbejde og måske derved skabe en større kundekreds. 

Luna hvalsøe · presets

01 · luna hvalsøe

· sand dunes ·

RAW-billedePreset · Sand Dunes ·

02 · luna hvalsøe

· Wood & Water ·

Kommer snart

03 · luna hvalsøe

· Pretty Romantic ·

Kommer snart

Før/efterbilleder med · Sand Dunes · preset

RAW-billedePreset · Sand Dunes ·
RAW-billedePreset · Sand Dunes ·
RAW-billedePreset · Sand Dunes ·

din brandingfotograf, luna hvalsøe

Hej skønne! Hvor er det fedt at se dig her på siden! 

Mit navn er Luna Hvalsøe, og jeg brænder for at hjælpe passionerede kvindelige iværksættere med at fremstå lige så visuelt professionelle, som de faktisk er. Det gør jeg ved at fotografere dig i dit værdifulde arbejde, så du kan vise dine drømmekunder, at det er lige præcis dig, der kan hjælpe dem bedst.

Jeg ønsker, at alle selvstændige kvinder føler, at de kan vise sig frem i deres markedsføring med stolthed og selvssikkerhed. Det kan lækre brandingbilleder af høj kvalitet hjælpe med.

Er du nysgerrig på min signaturpakke med brandingfotografering og contentvideoer? Så kan du læse mere om, hvordan du kan fremstå ligeså visuelt professionel, som du faktisk er!

Fotograf

oftest stillede spørgsmål

Hvordan installerer jeg mit preset?

Du får en PDF med i din kvittering, så du kan lære, hvordan du installerer dit nye preset i Lightroom.

Hvordan bruger jeg presettet?

Når du har lagt dit nye preset på dit RAW billede i dit redigeringsprogram, skal du selv justere exposure og hvidbalancen. De to indstillinger er ikke integreret i presettet, da det varierer så meget fra RAW til RAW. 

Derudover kan du selv finjustere ligeså meget, du vil.

Hvor kan presettet bruges?

Du kan nemt og hurtigt importere dit nye preset i Lightroom Classic eller Adobe Lightroom.