tag det næste skridt i din virksomhed med et onlinekursus

i din egen tid

et onlinekursus er guld, fordi du selv bestemmer

Vi kender det allesammen. Der er travle perioder og stille perioder. I de stille tider vil vi gerne dygtiggøre os, udvikle vores forretning og fokusere på vores egne ting, som vi ofte forsømmer i dagligdagen.

Så jeg har lavet en lille buffet til dig af guides og onlinekurser, som ikke koster en bondegård, men stadig hjælper dig videre.

Mine guides og kurser har fokus på personlig branding, fotografering eller posering, som alt i alt fremmer din visuelle professionalitet på dine medier.

Så hvis du er nysgerrig på, om mine guides og kurser kan hjælpe dig, så kig endelig videre nedenunder.

Manual camera settings · the cheat sheet

Din investering: 333,- ex moms

Undgå panik på din fotosession ved at mestre de manuelle indstillinger på dit Canon kamera:

  • Du lærer de forskellige parametre at kende
  • Du vil forstå, hvad du skal skrue op og ned for og hvornår
  • Du får mine indstillinger i forskellige situationer og vejr – dine go-to’s
  • Du får en trouble shooting guide

Du vil mestre og forstå de manuelle indstillinger, så du føler dig selvsikker på din næste fotosession. Dette er dit cheat sheet til indstillinger i forskellige situations og alt slags vejr – og du vil kunne forsåt, hvad de forskellige oarametre gør, hvordan de hænger sammen, og du kan få dem til at spille for dig.

Miniguiden er for dig, der gerne vil undgå at gå i den der panik, man får på location foran kunderne, når man ikke har 110% styr på indstillingerne, og billederne ser spøjse ud.

Du er måske nybegynder inden for fotografering, eller har købt dit første professionelle kamera og gerne vil lære at mestre de manuelle indstillinger. 

Det kan også være, at du føler dig nogenlunde tryg i den manuelle mode, men du gerne vil forstå, hvad de forskellige parametre egentlig gør. Du vil også gerne mestre indstillingerne i forskelligt vejr uden at få sved på panden til din fotografering. 

6 steps til at gøre din instagram salgsklar nu

Din investering: 249,- ex moms

Derfor er det en god investering:

  • Det er 6 typiske steps, man ikke får taget i starten
  • Mine bedste råd til at optimere hvert punkt
  • Du kan implementere ændringerne med det samme
  • Din Instagram vil fremstå langt mere professionel
  • Det er en PDF-guide, som du kan overskue og har tid til

På 6 nemme steps tager vi din Instagram fra hobby til professionel. Så dine kunder ikke er i tvivl om, at du kan hjælpe dem og faktisk er en virksomhed, når de kommer forbi din profil.

Miniguiden er for dig, der er selvstændig og markedsfører dig på Instagram, men som ikke føler, at din profil udstråler den prosessionalisme, som du egentlig står for.

Det kan også være, at du er helt ny selvstændig, og du gerne vil tage din Instagram-profil fra hobby til professionel, så dine nye kunder kan genkende dig og ved, hvad du tilbyder.