Video-pakken hvor du taler om din passion

så din kunde ser med

Lad din energi tiltrække kunder med video-pakken

Forestil dig at du ikke skal skrive opslag og lave stories eller reels om de samme ting om og om igen. I stedet har du 10 tale-videoer i dit content-bibliotek, som du bare kan lægge op, når du skal promovere et produkt eller en ydelse. De kan også komme på din hjemmeside for dem, der ikke har tid til at læse teksten.

Du kan bruge dem igen og igen, og de hjælper dig med at skabe en nede på jorden forbindelse til din kundekreds. Du taler nemlig ind i kameraet – ind til dine nysgerrige kunder – så de kan mærke dig, se dig og lytte til dig.

Du får:

✓ 10 contentvideoer filmet vertikalt á max 90 sekunder hver

✓ Videoer optimeret til sociale medier

✓ Undertekster på og dig, der indtaler lyd i mikrofonen

✓ Professionel colorgrading (farve-redigering) af videoerne

✓ Op til 3 timers videooptagelse inkl 30 mins coaching inden optagelserne

✓ Et online planlægningsmøde til at finde dine taleemner

✓ Videogalleri inden for 21 dage

✓ Råd og sparring under hele processen

✓ Fri kørsel på Sjælland, derudover bro/færgeafgift + kørsel

Din investering: 10.000 kr ex moms.

Mulighed for ratebetaling á 3 måneder uden gebyr

Videoer af dig der taler – med undertekster

Interview-videoer af dig – den slags er gode for virksomheder, fordi du kan præsentere dig selv eller dit produkt – eller du kan tale om bestemte områder i din virksomhed, der kan være svære at formulere på tekst. Denne slags videoer er guld på sociale medier, da der er undertekster på, så alle kan fange budskabet. 

De fungerer også særligt godt på dine landingpages eller hjemmeside, fordi nogle gange vil folk hellere høre og se en kort video, end de vil læse en hel sides tekst. Her holder du din kundes opmærksomhed og interesse! De får endda lov til at mærke dig og se dig. Dig som de potentielt skal handle med.

Se de skønne kvinders videoer fra video-pakken

Julie Beicker 

Coaching Psykologi

Carina aarslew

økonomi-wing woman

anja danica

Clairvoyant & healer

Sådan foregår det, når du booker video-pakken

1. Book en afklaringssamtale

Inden du booker endeligt, holder vi en online afklaringssamtale. Det er nemlig vigtigt, at vi er et match, så vi kan få det allerbedste resultat med hjem fra optagelses-dagen.

Du skal føle dig tryg i mit selskab, og vi skal arbejde tæt sammen i forberedelsesperioden, så det er essentielt, at vi føler en fælles connection.

Afklaringssamtalen er ca en halv times telefonsamtale, og den er fuldstændig uforpligtende. Hvis du ønsker at booke, så kontakter du mig bare bagefter.

 

2. Vi holder et onlinemøde

Vi holder et online planlægningsmøde inden optagelses-dagen, så vi kan klæde dig godt på. Jeg hjælper dig med at finde ind til, hvordan du kan præsentere dine ydelser og produkter bedst muligt, vi taler også om din ideelle kunde, og hvordan du kan nå ind til lige netop dem.

Vi mødes i ca 60 minutter online på Zoom, hvor vi taler alt igennem, så du føler dig godt forberedt.

Efter mødet vil du arbejde med dine tekster selv, så du kan lægge din personlighed i. Dine videoer varer max 90 sekunder, så gør det gerne kort og konkret. Du kan altid sparre med mig løbende!

3. Forbered dig med min metode

Vi har skabt et overblik over dagen til vores online planlægningsmøde. Efterfølgende skal du finde outfits, du gerne vil have på og øve dig i hvad du gerne vil sige på videoerne.

Jeg er tilgængelig til sparring, rådgivning og alle spørgsmål op til vores optagelsesdag, så du føler dig tryg, velforberedt og glad.

Husk at du blot skal præsentere dig, som du gerne vil have, dine kunder skal se og mærke dig – du skal bare være dig selv.

Du skal tale om dine ydelser og produkter, som du selv føler for dem, og som du kan se tidligere kunder taler om dem. Du tilbyder din hjælp til potentielle kunder, og de fortjener at finde lige netop dig til at hjælpe dem.

4. Vi mødes og filmer hos dig

Vi mødes på det aftalte location (som regel hjemme hos dig eller på dit kontor) og filmer i op til 3 timer sammen.

Inden da har vi planlagt, hvad der skal ske, så vi har en go-to plan. Du har planlagt, hvad og hvordan du vil præsentere dig selv og dit produkt/din ydelse, så vi kan filme og optage din lyd imens.

Alt foregår i ro og mag, i trygge rammer og uden noget pres. Det er bare dig og mig, og vi tager det om lige så mange gange, der er behov for det. Vi kender alle sammen godt til at glemme det, vi skal sige, når vi står foran kameraet, hehe.

Du får en mikrofon på, du har forskellige outfits med, og jeg guider dig til, hvad du skal gøre under videoptagelsen.

5. Redigering, galleri & modtagelse

Efter vores optagelses-dag går der ca 14-21 dage, før du har dit videogalleri. Jeg har redigeret, klippet og sat undertekster på din tale, så dine videoer er direkte klar til de sociale medier.

Videoerne bliver optaget vertikalt i 4K, men sættes i et 1920×1080 px-format, så de passer til computer og mobile enheder.

Videoerne fylder lidt, så det er en god idé at gemme dem på en harddisk, google drive eller dropbox.