Skab blikfang og gør din kunde opmærksom med video

Video holder din kundes øjne på dig i længere tid, og de husker dig og dine produkter bedre med autentisk video

Video-pakken er for dig, der er klar til mere synlighed

Forestil dig at du ikke skal skrive opslag og lave stories eller reels om de samme ting om og om igen. I stedet har du 20 videoer i dit content-bibliotek, som du bare kan lægge op, når du skal pormovere et produkt eller en ydelse.

 Du kan bruge dem igen og igen, og de hjælper dig med at skabe en nede på jorden forbindelse til din kundekreds. Du taler nemlig ind i kameraet – ind til dine nysgerrige kunder – så de kan mærke dig, se dig og lytte til dig.

I video-pakken får du følgende:

✓ 20 contentvideoer filmet vertikalt á max 20 sekunder hver

✓ Videoer optimeret til sociale medier

✓ Undertekster på og dig, der indtaler lyd i mikrofon

✓ Colorgrading så dine videoer matcher din visuelle identitet

✓ 3 timers videooptagelse

✓ Et online planlægningsmøde

✓ Videogalleri inden for 21 dage

✓ Råd og sparring under hele processen

✓ Fri kørsel på Sjælland, derudover bro/færgeafgift + kørsel

Din investering som en af de 4 første, der booker:

10.000 kr ex moms. Derefter stiger pakken til 14.000 kr ex moms.

Mulighed for ratebetaling á 3 måneder

Hvilken slags video passer til dit behov?

CONTENT-VIDEOER TIL SOCIALE MEDIER

Contentvideoer er typisk til annoncering eller opslag på sociale medier, men de kan sagtens sættes på din hjemmeside også.

Det er videoer á max 20 sekunder, hvor du enten taler og præsenterer dig selv eller dit produkt, eller det er stemningsvideoer af dig, mens du arbejder/bare er dig selv.

Det er denne slags video, du får i video-pakken. Der kommer lyd på (dig der taler med mikrofon på) og undertekster.

BRANDING-VIDEO TIL HJEMMESIDE/SOCIALE MEDIER

Brandingvideoer viser din virksomheds DNA, essensen og stemningen omkring dit arbejde. Den viser dine kunder indenfor i dine processer, og den er med til at skabe et større kendskab til dit brand.

De er typisk mellem 30 og 60 sekunder med musik eller tale i form af en voice over, du selv indtaler. De filmes altid horisontalt.

Ønsker du brandingvideo skal du give besked i afklaringssamtalen – så r processen lidt en anden. Pris afhænger af omfanget.

Sådan foregår det, når du booker video-pakken

Book en afklaringssamtale

Inden du booker endeligt, holder vi en online afklaringssamtale. Det er nemlig vigtigt, at vi er et match, så vi kan få det allerbedste resultat med hjem fra optagelses-dagen.

Du skal føle dig tryg i mit selskab, og vi skal arbejde tæt sammen i forberedelsesperioden, så det er essentielt, at vi føler en fælles connection.

Afklaringssamtalen er ca en halv times telefonsamtale, og den er fuldstændig uforpligtende. Hvis du ønsker at booke, så kontakter du mig bare bagefter.

Vi holder et onlinemøde

Vi holder et online planlægningsmøde inden optagelses-dagen, så vi kan klæde dig godt på. Jeg hjælper dig med at finde ind til, hvordan du kan præsentere dine ydelser og produkter bedst muligt, vi taler også om din ideelle kunde, og hvordan du kan nå ind til lige netop dem.

Vi mødes i 1-1,5 time online, hvor vi taler alt igennem. 

Efter mødet vil du arbejde med dine tekster selv, så du kan lægge din personlighed i. 

Ikke fordi du skal lære dine tekster udenad, men så du kan tale fra hjertet – men med en retning og klarhed.

Du forbereder dig med min hjælp

Vi har planlagt dagen til vores online planlægningsmøde. Efterfølgende skal du finde outfits, du gerne vil have på, øve dig i hvad du gerne vil sige på videoerne, vælge en statist hvis du har behov for sådan en osv. 

Alt sammen noget vi snakker om til mødet. Jeg er tilgængelig til sparring, rådgivning og alle spørgsmål op til vores optagelsesdag, så du føler dig tryg, velforberedt og glad. 

Husk at du blot skal præsentere dig, som du gerne vil have, dine kunder skal se og mærke dig – du skal bare være dig selv. Du skal tale om dine ydelser og produkter, som du selv føler for dem, og som du kan se tidligere kunder taler om dem. Du tilbyder din hjælp til potentielle kunder, og de fortjener at finde lige netop dig til at hjælpe dem.

Vi mødes og filmer på location

Vi mødes på det aftalte location og filmer i op til 3 timer sammen. Inden da har vi planlagt, hvad der skal ske, så vi har en go-to plan. Du har planlagt, hvad og hvordan du vil præsentere dig selv og dit produkt/din ydelse, så vi kan filme og optage din lyd imens. 

Alt foregår i ro og mag, i trygge rammer og uden noget pres. Det er bare dig og mig, og vi tager det om lige så mange gange, der er behov for det. Vi kender alle sammen godt til at glemme det, vi skal sige, når vi står foran kameraet, hehe. 

Du får en mikrofon på, du har forskellige outfits med, og jeg guider dig til, hvad du skal gøre under videoptagelsen. Du kan også tage en statist med, hvis du skal præsentere behandlinger/coaching/1:1-sessions.

Redigering, galleri & modtagelse

Efter vores optagelses-dag går der ca 14-21 dage, før du har dit videogalleri. Jeg har redigeret, klippet og sat undertekster på din tale, så dine videoer er direkte klar til de sociale medier. 

Videoerne bliver optaget vertikalt i 1920×1080 px, så de passer til computer og mobile enheder. Videoerne fylder en del, så det er en god idé at gemme dem på en harddiskk, google drive eller dropbox. 

Du modtager dine selv-valgte videoer via et downloadlink i en mail. Det er dit eget ansvar at gemme og opbevare dine videoer korrekt efter modtagelse.

Se mine tidligere kunders videoer

Content-videoer

Branding-videoer