Få en professionel, æstetisk hjemmeside

som du er stolt af

Drømmer du om en hjemmeside med sjæl?

Så har jeg dig! 

Din hjemmeside vil blive æstetisk, overskuelig og en troværdig platform, hvor dine kunder kan finde alle de svar, de søger, så de kan booke dig.

Din hjemmeside er en meget vigtig del af din forretning, hvis du yder en service, der skal uddybes for dine kunder. Det er her, du viser dine resultater frem, dine glade kunders anbefalinger, dine services og produkter, samt hvem du er.

Dine kunder skal ikke være i tvivl om, hvis hjemmeside, de er inde på, når du klikker ind på din. Den skal nemlig være en forlængelse af dit brand – visuelt og med følelse.

Lad mig om hjemmesiden, så du kan gøre det, du elsker

Når du påtager dig opgaven at lave en hjemmeside fra bunden, så skal det også gøres ordentligt. Hvis du ikke synes, det er hverken sjovt eller interessant, så kan du potentielt skabe noget, der ikke gavner din forretning…

Det koster dig enten tid eller penge at få en professionel hjemmeside. Din tid er det mest værdifulde, du har. Den kan du bruge på at tjene penge, mens du gør det, du er allerbedst til – dine services. Hvis du derimod investerer i at få en professionel webdesigner til at skabe dit unikke visuelle univers på hjemmesiden, så bliver det gjort ordentligt fra start. Og du har det bedst grundlag for at sælge.

mine skønne kunders nye hjemmesider

The modern calm club

Anja Danica

Sanne severinsen

Lone kaalund

Urtekongen

Bornholms sæbesyderi

{
Themoderncalmclub-hjemmeside-testimonial

Nicoline har fået en professionel hjemmeside

”Hvis du står og mangler en dygtig person til at hjælpe dig med at lave din hjemmeside eller skyde brandingbilleder og videoer, kan jeg virkelig anbefaler søde Luna!

Luna og jeg har haft det skønneste samarbejde, som både har været professionelt og med en kærlig og forstårnde tilgang. Det har været virkelig dejligt og lige det, jeg havde brug for i min proces! Så tjek lige hendes arbejde ud!”

– Nicoline Sonne, The Modern Calm Club

{
Lone-testimonial-hjemmeside

Lone har fået en professionel hjemmeside

”Fantastiske flot arbejde du har lavet, Luna. Først har du formået at få MIG frem i alle billederne og min nye hjemmeide fremstår professionel og afstemt, som jeg ikke havde drømt var muligt. 

Nøj, hvor er du bare dygtig, Luna. Jeg er så lykkelig for, at netop du ville lave min hjemmeside! Du har min største anbefaling. Du har fanget mig på billederne, præcis som jeg er.”

– Lone Kaalund, Lo Lo Clairvoyance

Din investering i en magnetisk hjemmeside

Du får følgende:

✓ Op til 10 specialdesignede sider designet med WordPress i temaet: Divi

SSL-certifikat (så din hjemmeside vises som sikker for besøgende)

Hjælp til at købe domænenavn og webhotel, hvis du ikke allerede har

✓ 2-3 online gennemretninger og løbende feedback-sessions

✓ Jeg sikrer, at din hjemmeside er lovlig med de rette plugins, cookies, back-up osv

✓ Jeg sætter dine visuelle elementer ind så din brandidentitet går igen

✓ Mock-ups til salgssider – hvis du sælger digitale produkter

✓ Du får en instruktionsvideo, så du lærer selv at redigere i sidernes tekst og billeder, så du kan lave nye salgssider

Investering: 12.000 ex moms (Evt. i 4 gebyrfrie rater)

Tilkøb: Basis SEO-optimering af tekst og billeder, så dine kunder kan finde din hjemmeside på Google – 1.500 kr ex moms

Spørgsmål & svar

Hvad skal du bruge fra mig?

Inden vi går igang med at skabe dit nye visuelle univers på hjemmesiden, bedes du sende mig følgende:

(Jeg giver dig en guide til, hvordan du kan skrive dine tekster og få dine testimonials til at sidde lige i skabet)

Tekster til hver side

Menu-liste over ønskede sider

Testimonials fra glade kunder

Evt logo-filer

Evt billeder udover dem, vi kan tage sammen

Log in-oplysninger til dit webhotel

Dine priser, produkt-info, salgslinks

Jeg har et bookingsystem - kan du sætte det ind på siden?

Ja, det kan du tro. Normalt har de forskellige bookingsystemer mulighed for at indsætte din kalender på en hjemmeside via kode. Og ellers vil dit menupunkt ‘Book’ linke til din kalenderside i dit bookingsystem. 

Laver du webshops?

Ja, det gør jeg. Dog til en anden pris – som vi finder sammen. Jeg laver din nye webshop i Shopify, hvor jeg designer siden og sætter produkter ind samt opsætter alt det tekniske. 

Jeg kan i den forbindelse bookes til at tage produktbilleder for dig, hvis du ikke allerede har eller skal have taget nye.

Skal vi lukke min nuværende side ned?

Hvis vi skal lave en hjemmeside på et nyt domæne – hvis du for eks. skal rebrande dig, lave ny virksomhed eller skifte navn/brandidentitet – så laver vi hjemmesiden på det nye domænenavn. Derfor kan din gamle side være kørende, indtil din nye åbner. 

Hvis du vil have en helt ny hjemmeside på dit nuværende domæne, skal vi lukke siden ned i nogle dage. Så længe alle tekster og alt er klart, så kan jeg sætte siden op i løbet af nogle dage, hvis du godkender designet hurtigt. 

Hvornår er hjemmesiden klar?

Det tager typisk en måned at lave din hjemmeside klar, så hverken du eller jeg skal stresse over opgaven. Det sikrer, at vi er grundige og har tid til at gennemgå hjemmesiden ad flere omgange. Så du får lige præcis dét, du gerne vil have!

Jeg har ingen hjemmeside lige nu - hvad så?

Hvis du skal igang fra scratch, så hjælper jeg dig med at købe webhotel og domænenavn, så jeg kan designe din nye hjemmeside. 

Hvordan foregår design-processen?

Ja, jeg har brug for frie tøjler under processen for at kunne skabe et flot resultat til dig. Vi har selvfølgelig haft et indledende møde, hvor vi taler om forventninger, must haves og drømme. 

Men det er vigtigt for min kreative proces, at jeg har frie rammer til at bruge min ekspertise og erfaring inden for brugervenlighed og design til at lave din hjemmeside.

Vi laver selvfølgelig check-ins, fordi det er meget vigtigt for mig, at du kan lide designet! Men hvis du kommer med en klar vision, så skal den fremlægges ved det indledende møde.