understreg din ekspertrolle med en æstestik hjemmeside

En æstetisk hjemmeside vil gøre det lettere og mere tilgængeligt for dine kunder at booke dig og undersøge dine services. Det binder også dine platforme sammen og udstråler din professionalitet!

hvad tænker du selv, hvis de ikke har en hjemmeside?

Det er nok nummer 1 på listen over, hvorfor det er et must at have en professionel hjemmeside: Troværdighed. Hvis en virksomhed ikke har en hjemmeside, kan det afskære processen for en mulig kunde. De ved ikke, hvor de kan undersøge mere om den service, de egentlig er interesseret i at købe.

De kan også tvivle på, om virksomheden egentlig er legit nok. Og ærligt – lige så snart en kunde aktivt selv skal tage kontakt til en virksomhed, kan det blive en ‘orker’ og igen afskære processen. De skal have infomationen serveret på et sølvfad – såsom en æstetisk, overskuelig og let læselig hjemmeside.

Enter: Mig, Luna, der gerne vil hjælpe din med at få lavet din æstestiske nye hjemmeside!

Din hjemmeside tilpasses alle enheder

Din hjemmeside tilpasses computer-brugerne, så de nemt kan navigere rundt på siden uden at skulle lede længe efter den information, de har brug for. 

Jeg sørger altid for, at din hjemmeside er responsiv – altså at den er tilpasset alle digitale enheder: Mobil, Ipad/tablet og selvfølgelig computer. Det er nemlig vigtigt at møde kunderne, hvor de er online.

Det er også værd at tænke din målgruppe ind i processen – hvilken aldersgruppe har vi med at gøre? Er de primært online på computeren eller mobilen? Nu til dags er det i hvert fald essentielt at have en læsbar, æstetisk hjemmeside, der virker på mobilen.

Langt de fleste bruger nemlig telefonen til at gå på hjemmesider nu. Derfor sørger vi for, at din hjemmeside ser lækker og professionel ud på alle enheder.

Se mit tidligere arbejde

Sanneseverinsen.dk

Business mentor Sanne Severinsen

Khairstudio.dk

Frisørsalon K Hair Studio

helboconsulting.dk

Konsulent i regnskab og økonomi

themodern

calmclub.com

Business mentor i work-life-balance

anjadanica.dk

Clairvoyant

Bornholmssaebesyderi.dk

Webshop med hjemmerørte sæber

Lykkehjem.dk

Et rum for velvære, events og ro

din hjemmeside er der stadig, hvis instagram ikke er

Google er stadig the go to, når man skal undersøge virksomheders services. Ingen tvivl om det. Instagram er fremragende til at markedsføre sig visuelt, men for mit er det et værktøj, en funnel til min hjemmeside. Dét hvor de faktisk kan booke mig, der hvor de faktisk kan betale for mine services. 

Instagram er et fantastisk samtalemiddel og varmer dine kunder godt op, men når din kunde gerne vil læse mere om dig og det, du kan hjælpe med – hvad vil de så helst?

Scrolle igemmen dit feed af billeder og klikke ind på hvert eneste post i håb om at finde praktisk info om en specifik ydelse, du tilbyder

Eller

Klikke ind på dit link i bio, der leder til din flotte, professionelle og meget overskuelige hjemmeside. Så kigger de i menuen og finder ”ydelser” og kan læse alt: priser, praktisk info, betalingsbetingelser, valgmuligheder, se dit tidligere arbejde og testimonials – alt samlet på ét sted. 

Ja, en lille del vil skrive direkte til dig for at opsøge den infomation, de gerne vil have. Men det er langt de færreste, der så tidligt i processen vil give sig til kende. 

Din investering i en æstestik hjemmeside

Jeg tager typisk kun 1-2 hjemmesider ind hver måned, så tag endelig fat i mig, når du er ved at være klar til din nye hjemmeside! Hjemmesiden er designet specielt til dig, så den matcher din brandidentitet og understøtterer dit brands visuelle look. Siden vil understrege din professionalitet og give dine kunder en mulighed for at booke dig, undersøge dine services og varme dine kunder op til salg.

Vigtigt: Jeg tager kun hjemmesider ind, hvor jeg har taget dine brandingbilleder. På den måde kender jeg både dig og dit brand, så jeg kan skabe noget, du vil elske.

Du får følgende:

✓ Basis SEO-optimering af tekst og billeder, så dine kunder kan finde din hjemmeside på Google

SSL-certifikat (så din hjemmeside vises som sikker for besøgende)

Hjælp til at købe domænenavn og webhotel, hvis du ikke allerede har

✓ Op til 15 specialdesignede sider deisgnet i temaet: Divi

✓ 2 online gennemretninger

✓ Din visuelle identitet er gennemgående på siden (den kommer du selv med og sender til mig)

✓ Jeg sikrer, at din hjemmeside er lovlig med de rette plugins, cookies, back-up osv

✓ Jeg indsætter dine tekster, som du selv har skrevet

✓ Jeg indsætter dine billeder i rette opløsning – som er taget hos mig

✓ Mock-ups til salgssider – hvis du sælger digitale produkter

✓ Salgssider med links til dine behandlinger/services/ydelser

✓ Mulighed for at få Instagram-feed på siden

✓ Du får en instruktionsvideo, så du lærer selv at redigere i sidernes tekst og billeder, så du kan lave nye salgssider

✓ Jeg sætter din sign up til mailliste/nyhedsbrev ind, hvis det ønskes

✓ Efter hjemmesiden er lanceret og gennemtjekket af dig, overtager du styringen, og du kan tilkøbe min hjælp til opdateringer. Her er prisen i timepris

Investering: 15.000 ex moms

Du kan betale i op til 4 månedlige rater (kun 3.750 kr ex moms pr mdr)

✓  Mangler du logo eller visuel identitet? Så samarbejder jeg med en dygtig branddesigner, jeg kan videresende dig til!

Book forsamtale

14 + 8 =

Skal dine platforme hænge sammen med billeder?

Er du igang med at tage essentielle skridt mod din drømmevirksomhed?

Brandingbilleder er prikken over i’et i din visuelle markedsføring af din virksomhed. Mennesker er nemlig visuelle væsner, og vi bedømmer hurtigt, om vi har tillid til et brand eller ej – bare ud fra det visuelle udtryk.

Hvis du virkelig vil tage det hele til næste niveau, så tilføj brandingbilleder til din transformation! De kan bruges til at gøre din hjemmeside mere æstetisk, sammenhængende, personlig og professionel.

De kan også bruges på dine sociale medier, til tryksager, til dine onlineprodukter eller fysisk undervisningsmateriale – you name it. 

Hvis du vælger at booke en brandingfotografering hos mig i forbindelse med din nye hjemmeside, vil jeg anbefale dig min lille pakke med 15 billeder. 

Er det lige noget for dig? Så book en uforpligtende samtale om brandingbilleder herunder:

Se mit tidligere arbejde med branding-billeder

sascha benzon ·

brand designer & grafiker

ANDREEA ANNIINA ·

holistisk BUSINESS MENTOR

susanne taylor · astrologi & tarot ekspert

Det er værd at vide

Hvad skal du bruge fra mig?

Jeg fortæller dig selvfølgelig præcis, hvad jeg skal bruge fra dig, når vi skal til at gå igang. Men det er typisk en liste over de ønskede menupunkter, tekster til dine undersider, billeder (som du ahr fået taget hos mig, evt ekstrabilleder i korrekt eksport og opløsning), salgslinks, din visuelle identitet (fonte, farvekoder, tone of voice, stil osv) mm.

Jeg har et bookingsystem - kan du sætte det ind på siden?

Ja, det kan du tro. Normalt har de forskellige bookingsystemer mulighed for at indsætte din kalender på en hjemmeside via kode. Og ellers vil dit menupunkt ‘Book’ linke til din kalenderside i dit bookingsystem. 

Laver du webshops?

Ja, det gør jeg. Dog til en anden pris – som vi finder sammen. Jeg laver din nye webshop i Shopify, hvor jeg designer siden og sætter produkter ind samt opsætter alt det tekniske. 

Jeg kan i den forbindelse bookes til at tage produktbilleder for dig, hvis du ikke allerede har eller skal have taget nye.

Skal vi lukke min nuværende side ned?

Hvis vi skal lave en hjemmeside på et nyt domæne – hvis du for eks. skal rebrande dig, lave ny virksomhed eller skifte navn/brandidentitet – så laver vi hjemmesiden på det nye domænenavn. Derfor kan din gamle side være kørende, indtil din nye åbner. 

Hvis du vil have et redesign på din nuværende hjemmeside, vil vi lukke siden ned i perioden. I så fald vil jeg selvfølgelig prioritere, at din hjemmeside er færdig snarest muligt.

Hvornår er hjemmesiden klar?

Det tager typisk en måned at lave din hjemmeside klar, så hverken du eller jeg skal stresse over opgaven. Det sikrer, at vi er grundige og har tid til at gennemgå hjemmesiden ad flere omgange. Så du får lige præcis dét, du gerne vil have!

Jeg har ingen hjemmeside lige nu - hvad så?

Hvis du skal igang fra scratch, så hjælper jeg dig med at købe webhotel og domænenavn, så jeg kan designe din nye hjemmeside. 

Designer du selv siden?

Ja, jeg behøver frie tøjler under processen for at kunne skabe et flot resultat til dig. Vi har selvfølgelig haft et indledende møde, hvor vi taler om forventninger, must haves og drømme. 

Men det er vigtigt for min kreative proces at jeg har frie rammer til at bruge min ekspertise og erfaring inden for brugervenlighed og design til at lave din hjemmeside.

Vi kan sagtens lave check-ins, fordi det er meget vigtigt for mig, at du kan lide designet! Men hvis du kommer med en klar vision, så skal den fremlægges ved det indledende møde.