Video-løsninger for selvstændige

Video-forløb 1:1

Video-forløbet er et 1:1-forløb til fotografer, der vil lære alt om video, der kræves for selv at tage video-kunder ind.

Jeg lærer dig alt, jeg ved, så du bliver klædt ordentligt på til selv at optage, redigere og planlægge professionelle videoer for dine egne kunder.

Forløbet består af 3x 90 minutters sessions med mig, hvoraf den ene er fysisk 1:1, hvor vi filmer sammen på location. De andre to er online.

Video-pakken

Video-pakken er for selvstændige, der gerne vil have professionelt video-materiale til deres online markedsføring. 

Her filmer vi og interviewer dig på en location, så du kan præsentere dig selv eller dine produkter på video, som du nemt kan bruge til din annoncering eller online. 

Videoerne får undertekster, vi skaber en setting der matcher dit brand, og jeg hjælper dig med forberedelserne.

Branding-video

Branding-video er for virksomheder, der gerne vil vise deres kunder indenfor i deres koncept. Videoen består af 60-90 sekunder, hvor vi filmer på forskellige locations. Det kan være produkter eller sessions med klienter, som viser kunderne inden for i, hvad du kan hjælpe dem med i din virksomhed.

Videoen filmes i 4K og redigeres professionelt, så du kan bruge den på din hjemmeside eller i din annoncering. Videoen filmes horisontalt.