gør dit visuelle udtryk magnetisk med branding-billeder, webdesign & video

Sådan kan du tiltrække din drømme-klient i 2024

Professionelle, autentiske billeder

Forestil dig lige at dit visuelle udtryk er i allignment med din vision om at skabe et personligt, troværdigt og tillidsfuldt brand – professionelle og autentiske brandingbilleder af dig selv vil give dine kunder tillid til og respekt for dine evner. 

Så du kan fremstå lige så visuelt professionel, som du faktisk er!

Æstetisk hjemmesidedesign

Nummer 1 på listen over, hvorfor det er et must at have en professionel hjemmeside: Troværdighed.

Hvis en virksomhed ikke har en hjemmeside, vil det afskære ofte processen og dermed miste et salg.

En æstetisk, overskuelig hjemmeside er der stadig, når de sociale medier ikke fungerer længere.

Stemningsfuld og knivskarp video

Videoindhold vil give dig en fed mulighed for at nå ud til flere kunder, fordi video har et større engagement på sociale medier. 

Du kan forklare dit koncept meget bedre, især hvis du har et produkt, hvor resultatet kommer an på, hvad din kunde kommer med. Eks. Spiritualitet osv.

Du er dit vigtigste visuelle værktøj til salg

Du skal bruge din unikke personlighed til at lade mennesker forelske sig i dig. Det gør du ved at bruge billeder og videoer af dig selv i din markedsføring. Jo mere de ser dig, jo større bliver chancerne for, at de stoler på dine produkter og ydelser. Du er ansigtet udadtil for din virksomhed.

Fordele ved at bruge dig selv:

Autenticitet: Når du viser dig selv i markedsføringen udstråler du autenticitet. Potentielle kunder værdsætter ofte ægthed, og når de ser den person, der står bag virksomheden, vil det skabe et positivt indtryk og opbygge en tillidsfuld relation.

Ekspertstatus: At fastslå dig som ekspert inden for dit felt kan styrke din troværdighed. Når du deler din viden og erfaring gennem video, billeder eller opslag, positionerer du dig som en autoritet, hvilket kan tiltrække kunder, der søger netop din ekspertise.

Jeg vil elske at arbejde med dig, der…

er træt af, at:

× At det skal tage lang tid at starte en ny virksomhed op og skabe en relation til dine kunder. Du ved ikke, hvordan du skal sælge din hjælp eller tiltrække den rette kunde til dine ydelser.

× At dit visuelle udtryk enten slet ikke eksisterer endnu, eller at det ikke stemmer overens med, hvordan du selv ser dig og din virksomhed. Du er måske vokset fra dit tidligere udtryk, og du ved ikke, hvor du skal starte for at komme videre.

× At være upersonlig i din markedsføring – det er bare slet ikke dig. Du vil gerne gøre det anderledes. Mere personligt. Du er træt af, at du dog ikke kan finde ud af – eller ikke orker at – optage kvalitetsindhold selv derhjemme. Så du vil hellere søge hjælp til det.

× At du stadig ikke har fundet styrken i dine egne evner. Måske fordi din virksomhed ikke afspejler dig, din sjæl og din dygtighed 100%. Du har ikke formået at se din faktiske værdi og formidle den korrekt.

Og i stedet vil:

Have professionelle brandingbilleder & videoer eller en hjemmeside, der hjælper dig med at opbygge en personlig og tillidsfuld relation til din målgruppe igennem visuelt materiale.

√ Opbygge et købestærkt publikum, der følger med i dit arbejde, fordi de kan mærke dig igennem din online tilstedeværelse. Du viser dig nemlig frem på billeder, videoer osv, så dine kunder kan fornemme og mærke, hvem du er.

√ Tage skridtet og løfte din virksomhed visuelt med brandingbilleder og contentvideo, så du fremstå lige så professionel, som du faktisk er! Og så dine kunder har en reel chance for at finde dig i mængden.

√ Du vil gerne vise dig frem for dit brand og vise, at du er drivkraften bag en succesfuld virksomhed, der kan hjælpe dine drømmekunder med at opnå løsninger på deres udfordringer.

{

Majken soelberg fik taget sine billeder

”Har du brug for at tage dine branding fotos til næste niveau, og vil du samtidig have en oplevelse i særklasse, så kan jeg kun anbefale et branding photoshoot hos Luna. Lige fra planlægningen af dagen til modtagelsen af de færdige billeder og brandvideoer, har Luna været dybt professionel, struktureret og vidunderlig at arbejde sammen med.

Luna var behjælpelig med at finde de smukkeste locations på Bornholm (til Bornholmerpakken), og hele dagen var planlagt til UG. Jeg følte mig støttet, set og guidet både før, under og efter fotograferingen.”

– Majken Soelberg, Busnimess Mentor

dit visuelle udtryk skal gå på tværs af dine platforme

Dit personlige brand er en vigtig del af din virksomheds brandidentitet. Ved at bruge dig selv i markedsføringen kan du være med til at forme og styrke dit personlige brand, og det kan hjælpe med at skabe genkendelighed og loyalitet i dine kunders øjne.

Samling af visuelt materiale udarbejdet for The Modern Calm Club

The modern calm club

Nicoline fik taget branding-billeder, der afspejlede hendes blide væsen og smukke sjæl.

De blev brugt på hendes nye hjemmesiden, som jeg designede for hende. Ligeledes bliver alt hendes materiale brugt på Instagram, hvor hun deler sit arbejde om work-life-balance.

 

Samling af visuelt materiale udarbejdet for Anja Danica

Anja Danica

Anja Danica er clairvoyant og uddanner andre ildsjæle i deres spirituelle udvikling.

Hun fik taget sine branding-billeder på Bornholm og har nu videoer og over 100 billeder til sin markedsføring i mange år. Hjemmesiden, designet af mig, er skabt ud fra samarbejdspartner Brand designer Sascha Benzons brand-board.

Samling af visuelt materiale udarbejdet for Bornholms Sæbesyderi

Bornholms sæbesyderi

Steen og Birgitte driver en intim, hyggelig butik på Bornholm, hvor de sælger hjemmerørte sæber og andre charmerende ting til hjemmet.

Jeg tog produktbilleder af alle deres produkter til den nye webshop, som jeg designede for dem i Shopify.

Nu kan de give deres online kunder en solid og tryg oplevelse på nettet og dermed sælge mere.

Jeg hedder luna, & Jeg går all in på din virksomheds succes

Mit navn er Luna Hvalsøe, og jeg har en kæmpe passion for at hjælpe og løfte kvinder i deres virksomhed. Hvad enten du er behandler, fotograf, smykkedesigner eller clairvoyant. Hvis du er passioneret omkring din virksomhed, så er det dig, jeg vil arbejde sammen med!

Jeg startede min egen fotografvirksomhed op med målet om at blive brandingfotograf – så jeg kan hjælpe kvindelige iværksættere med at fremstå visuelt professionelle på deres online platforme. Her er jeg så i dag, og de sidste par år har jeg hjulpet adskillige kvindelige selvstændige med deres visuelle udtryk.

Mennesker drages af skønhed – rent biologisk. Så du kan lige så godt være det nemt for dig selv og bruge gode billeder, have et overskueligt udtryk osv. Hvorfor ikke?

Jeg vil gerne give dig følelsen af, at du udstråler feminin power, selvtillid som iværksætter samt at lette din arbejdsbyrde i content creation.

Mit eget brand har selv ændret sig en hel del, siden jeg startede op. Så jeg kan sætte mig ind i følelsen af, at ens markedsføring ikke afspejler, hvor ens virksomhed er NU.

Genkendelighed skaber tillid hos dine potentielle kunder, & derfor skal de kunne mærke, hvem du er gennem dit visuelle udtryk

Instagram feed Luna Hvalsoe

Her får du gratis tips til visuel branding og mere til!

På min Instagram deler jeg flere gange om ugen gode råd og tips til dig, der er selvstændig, som gerne vil brande dig selvsikkerts på dine platforme. 

Du kan finde poserings-tips, branding do’s and don’ts, tips til at skrive spot on tekster til din hjemmeside og meget mere. Og så kan du altid få hurtigt fat på mig ved at kontakte mig via Instagram. Vi ses derhenne!