Handelsbetingelser

Booking 
Du booker din aftale ved at kontakte mig via min bookingformular, der er på siden, det vedrører den type fotografering. Og du booker en gratis afklaringssamtale på samme side.
Husk at angive hvilke ønsker du har til din fotografering, samt hvornår du ønsker at fotograferingen skal finde sted. I hele 2022 vil jeg have base på Bornholm, så der vil være et rejsegebyr ved bookinger i resten af Danmark. Det vil være flybilletter frem og tilbage eller kørsel + evt bro/færgeafgift. Husk at du kan gøre din brandingfotografering og contentvideo-filmning til en lille get away-oplevelse ved selv at flyve til Solskinsøen og bruge rejsegebyret på dig selv.

Betaling
Der indbetales altid 1000 kr + moms ved booking som første ratebetaling – denne er bindende og ikke refundérbar ved aflysning uanset grund. Det resterende betales dagen inden fotograferingen. Eller der betales 1 rate af din 3-måneders ratebetaling ved booking via et betalingslink.

Aflysning

Der ydes ikke refundering af de indbetalte 1000 kr eller 10% af beløbet ved booking, hvis der aflyses. Såfremt I ønsker at rykke fotograferingen, skal dette ske ved aftale med mig senest 7 dage før aftalt session ved en graviditetsfotografering og brudeparfotografering. Ved brandingfotografering er seneste aflysning 14 dage før. Der gives ikke refusion for eventuelle købte billetter/overnatninger. Dette kræver en skriftlig bekræftelse fra mig på besked eller mail. Hvis dette ikke overholdes, anses det for en aflysning. 

Fotograferingen kan rykkes maksimalt 3 gange, før det anses for en aflysning – og der ydes i så fald ingen refundering af de indbetalte 1000 kr eller 10%.

Levering af de færdige billeder 

Jeg bestræber mig på, at jeres billeder er klar til udvælgelse i et personligt onlinegalleri max 14 dage efter sessionen. Galleriet er åbent i 7 dage, hvorefter det lukkes – udvælg derfor jeres billeder indenfor de 7 dage. Det koster 350 kr at få åbnet galleriet op igen.

I modtager en e-mail med link og kode til jeres personlige onlinegalleri. Herfra udvælger I jeres favoritter billeder. Billederne i galleriet er redigeret med lys, farve og stemning, når I ser dem. Når I har valgt jeres favoritter i galleriet, retoucheres de udvalgte billeder yderligere – så der skabes lidt ekstra magi. De færdige billeder og eventuelle print modtager I så max 4 uger efter sessionen. Ikke nødvendigvis samtidig, da leveringstiden på print varierer.
Det er ikke tilladt at bruge/dele/videresende prøvebilleder med vandmærke over. Overskrides dette, vil billederne blive faktureret, det koster 500,- pr. billede.

Fortrydelsesret
Fortrydelsesretten for de leverede digitale billeder frafalder, så snart at disse er udvalgt af kunden. Er man ikke tilfreds med resultatet efter ens fotografering, er det derfor vigtigt, at man giver udtryk for dette inden udvælgelsen. Har man modtaget, bestilt print ud fra det eller downloadet/afhentet sine billeder, ses opgaven som afsluttet. Beløb for selve fotografering og arbejdstimer lagt refunderes ikke.

Tilkøb af filer og print

Digitale filer, dream prints, canvas, minialbum, album og fine art prints tilkøbes efter fotograferingen gennem onlinegalleriet.

Ophavsret

Kopiering og brug af billeder fra Luna Hvalsøe Fotograf.

Det er i følge lov om ophavsret ikke tilladt at bruge eller kopiere billeder fra denne hjemmeside eller tilhørende Instagram/Facebook og bruge til egne sociale medier, herunder hjemmeside, Facebook eller Instagram uden skriftlig aftale med Luna Baunkjær. Sker dette alligevel, vil der uden yderligere varsel blive fremsendt en regning svarende til gældende takster jf. Journalistforbundet (pt. kr. 850) + 100% godtgørelse. Det samme gælder brug af billeder med vandmærke.

Brugsret af købte billeder som forbruger

Når billederne er leveret til dig, har du brugsretten til billederne.

Du må anvende dem til privat brug, printe dem og forære dem i gave, samt dele dem på de sociale medier, herunder privat Facebook og Instagram. Jeg ser gerne, at du har krediteret (nævnt) mig som fotograf ved offentliggørelse af billederne. Det er ikke tilladt at bruge billederne i egen markedsføring uden skriftlig tilladelse.
Det kan være fristende at ligge et filter over billederne på fx Instagram, men dette er ikke tilladt. Det ændrer nemlig det kunstneriske udtryk som jeg har sat på billederne, og dermed min “signatur”.

Det arbejde jeg ligger i redigeringen og de enkelte udtryk i billederne skal ikke undervurderes, og derfor er det ikke rart at se ens billeder i andre formater, med filtre eller andre redigeringer.

Det er ikke tilladt, at sende billederne til 3. mand/virksomhed, til brug på deres sociale medier og markedsføring. Ved overtrædelse af dette, vil en regning på 5000kr blive faktureret.

​​

Brug af billeder på Luna Hvalsøe Fotograf og tilknyttede sociale medier 

Jeg sørger altid for at have en klar aftale med kunden ift. brug af billeder på de sociale medier. Dermed sagt, at jeg accepterer hvis du/I ikke ønsker dine/jeres billeder offentliggjort.

Person data

Privatlivspolitik for Luna Hvalsøe Fotograf/ved Luna Baunkjær

Herunder Luna Baunkjær

Opdateret 2. feb. 2023.

Som kunde hos Luna Hvalsøe Fotograf forudsætter det, at du afgiver visse personlige oplysninger. I forbindelse med behandling af personoplysninger kan du herunder læse mere om vores privatlivspolitik, hvordan vi hos Luna Hvalsøe Fotograf behandler dine data.

Hos Luna Hvalsøe Fotograf behandler vi dine persondata i overensstemmelse med EU-lovgivningen. Du er altid velkommen til at kontakte os på lunahvalsoefotograf@hotmail.com for uddybende forklaring.

Hvilke data indsamles?

Vi gemmer almindelige personoplysninger om dig, som alle er afgivet til os af dig. Eksempler på data, som du aktivt kan have afgivet er:

·       Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og cvr. nr.

·       Oplysninger du deler med os via de sociale medier, herunder LinkedIn, Instagram og Facebook

·       Særligt personfølsomme oplysninger som deles ved sessions

Anvendelse og opbevaring af indsamlede data

De indsamlede data anvendes med det formål at føre journal, for at kunne yde den bedst mulige behandling, samt informere og komme i kontakt med kunder.

Persondata opbevares

·       Informationer opbevares på computerens egen harddisk, samt en ekstern harddisk

·       Luna Baunkjær er underlagt tavshedspligt og anvender udelukkende indsamlede oplysninger til sessioner

·       Oplysninger på computerens harddisk og eksterne harddisk slettes 1 år efter endt samarbejde

Videregivelse af oplysninger

Hos Luna Baunkjær videregiver vi udelukkende oplysninger til tredjepart i overensstemmelse med, hvad der er anført i denne privatlivspolitik eller aftalt med dig personligt. Det betyder, at vi kan videregive dine oplysninger, såfremt vi er forpligtet til at videregive eller dele data, for at overholde en retslig forpligtelse. Videregivelse kan også ske efter anvisning fra en domstol eller andenmyndighed. Dette indebærer udveksling af oplysninger med andre virksomheder og/eller organisationer med henblik på beskyttelse mod  svindel. Luna Hvalsøe Fotograf beskytter dine persondata og behandler alle personfølsomme data med stor forsigtighed.

Dine rettigheder

Hvis du ønsker at få adgang til dine data, få dem rettet eller slettet, er du meget velkommen til at kontakte os, og vi vil undersøge muligheden. Du har ret til at få oplyst, hvilke data vi behandler om dig, samt hvor de stammer fra eller hvad vi anvender dem til. Det er også altid muligt, at få oplyst hvor længe vi opbevarer dine persondata.

Du har ret til at få persondata rettet eller slettet.

Hvis du mener, at de persondata vi ligger inde med er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. Dette sker ved henvendelse til os, hvor du skal oplyse os om, i hvilket omfang unøjagtighederne består i og hvordan du ønsker dem rettet. Ønsker du at trække dit samtykke tilbage, vil vi være forpligtet til at slette dine persondata. Dette foregår ved makulering, hvorfor oplysningerne ikke kan fremskaffes igen. Dit samtykke er frivilligt, og kan til enhver tid trække det tilbage ved henvendelse til os. Hvis du mener, at dine data ikke længere er nødvendige i forhold til formålet, som vi indhentede dem til, kan du ligeledes anmode om sletning. Du kan altid kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid mod lovgivningen.

Henvender du dig med anmodning om at få oplysninger rettet eller slettet, vil vi undersøge om betingelserne er opfyldt, hvorefter vi vil være i stand til at foretage en eventuel ændring hurtigst muligt.

Du har ret til at klage til datatilsynet

Luna Baunkjær er underlagt persondatalovgivningens (herunder EU’s persondataforordningen og national persondatalovgivning) bestemmelser om behandling af personlige oplysninger. Oplever du en krænkelse af dit privatliv under brug af vores websted eller ved anden interaktion med Luna Hvalsøe Fotograf, kan du klage til Datatilsynet.

Datatilsynets kontaktoplysninger fremgår nedenfor:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K
Telefon: 33 19 32 00
Mail: dt@datatilsynet.dk
www.datatilsynet.dk

Copyright: Luna Hvalsøe Fotograf/ ved Luna Baunkjær – All Rights Reserved 2021

Gælder alt billed- og tekstindhold på hjemmeside, Facebook, Instagram og andre sociale medier, samt trykte materialer fra Luna Hvalsøe Fotograf