Få 1:1-coaching som selvstændig til at få tingene til at ske – få en forlomme med værdifuld sparring

Få coahing til det, der forhindrer dig i dit næste step

Kender du det med at sidde fast eller mange nogle værdifulde inputs, før du vil eller kan tage det næste skridt på din rejse? 

Det gør jeg! Jeg har selv benyttet mig af coaching og sparring, fordi det har givet mig et stort skub fremad. Det skub jeg havde brug for, så jeg kunne tage action på mine drømme i virksomheden!

Din 1:1-coaching kan være på områder såsom:

✓ Kom igang med din online tilstedeværelse på sociale medier

✓ Udstyr, redigering eller opstart som fotograf

✓ Personlig branding på sociale medier – what, why, how?

✓ Content-udarbejdelse – find din unikke stil, der skiller dig ud fra mængden

✓ Salgsmindset, selvtillid i dit arbejde og produkt-brainstorming

✓ Hjemmeside-gennemgang og optimering – hvor kan du optimere, så du kan få flere kunder ind?

✓ SoMe-gennemgang – hvor kan du optimere for at nå et højere reach, få flere salg gennem SoMe eller visuelt løfte din profil

✓ Find din målgruppe, ideelle kunder, ideelle produkter, mindset 

500 kr ex moms for 60 minutters online-coaching Fra 2024 stiger prisen til 1.100 ex moms

{

”Luna har hjulpet mig via business coaching med min virksomhed – og hun er en absolut power woman!Sjældent har jeg mødt en så empatisk person, som både forstår og sætter sig ind i min situation (fik næsten en “læser-du-mine-tanker?”-følelse) – og samtidig hjælper mig med at finde ud af, hvad jeg vil, og hvordan fremtiden kan se ud for min virksomhed.

Luna har givet mig nogle fantasiske idéer og en kæmpe tro på mig selv og min forretning – faktisk, er mit mindset omkring min virksomhed ændret til det bedre, efter Luna har hjulpet mig.Derudover har hun givet mig støtte – som virksomhedsejer er der så mange ups/downs. Forestil dig, at få en mental krammer når du fortæller om dine usikkerheder med din business, og møde forståelse og løsningsforslag.Luna har også givet mig en masse konkrete tips i forhold til branding på sociale medier og hun er simpelthen så dygtig til at forklare og lære fra sig!

Luna får mine absolut bedste anbefalinger!”
– Cecilia Holm/ Holm Vision

  Derfor kan du trygt vælge mig som din coach

  Hej du!

  Som virksomhedsejer gennemgår du noget af en rutsjebanetur – noglegange på ugentligt plan. Det kan være svært at køre en forretning, især hvis man ikke har klarhed over, hvilken retning man vil tage virksomheden i. 

  Derfor er det altid sundt at tale med nogle om det – få sparring på dine tanker, udfordringer og drømme. Det GØR virkelig en forskel at tale med nogle, der har gået vejen før dig, så du kan få tips og råd til at springe nogle unødige steps over.

  Vi ønsker jo alle sammen succes i vores virksomhed – uanset hvordan succes ser ud for dig. Det er fuldstændig individuelt. Men succes kræver, at du tager action og udvikler dig og dit brand. 

  Her byder jeg dig velkommen med åbne arme – hvis du føler, at jeg er den rette coach for dig, så vil jeg elske støtte dig og hjælpe dig med den udfordring, der ligger ivejen for din succes. 

  Enkelt-session á 60 minutter

  Få klarhed eller hjælp til et specifikt problem eller et par områder, så du kan komme videre fra stilstanden og overvejelserne – så du kan handle og steppe up i din forretning!

  Denne session foregår online via Zoom og varer 60 minutter. Vi når omkring 2-3 områder, du gerne vil have hjælp og sparring til.

  Book til kun 500 kr ex moms i 2023. Prisen stiger til 1100 kr ex moms i 2024. 

   Mini-forløb med 3 sessions

   Mini-forløbet er 3 sessions á 60 minutter hver, som foregår online via Zoom. Her kan vi nå omkring større emner, der kræver noget arbejde undervejs.

   På denne måde med et forløb kan vi holde øje med forbedring, eventuelle nye udfordringer og løse dem sammen.

   Denne mulighed er ikke åben lige nu, men det vil den gøre i løbet af vinteren. Prisen for mini-forløbet bliver 2899 kr ex moms.

   sådan foregår din 1:1-coaching session

   En enkeltsession består af 60 minutters onlinesession via Zoom, hvor du på forhånd har udfyldt et skema. Det hjælper mig til at være godt forberedt og have dykket ned i dit brand inden sessionen.

   Vi mødes på Zoom og tager fat i de 2-3 områder, du har brug for nye øjne på. Det er en samtale, og derfor er det vigtigt, at du er aktiv, investeret og åben – så opnår vi klart de bedste resultater.

   Jeg er meget nysgerrig i min tilgang, og jeg vil stensikkert også udfordre dig lidt (kærligt hehe) til at se anderledes på tingene. 

   Mit ønske er, at du går fra sessionen med klarhed, motivation, et selvtillidsboost eller en tydelig vision for dine næste steps!

   Jeg har selv stået i samme situation

   Da jeg startede min virksomhed i foråret 2021, havde jeg gået med virksomhedsdrømme i mange år før. Jeg sad fast i, at jeg ikke turde, jeg ikke troede på mig selv, og jeg ikke troede på, at jeg kunne leve af at være fotograf.

   Det kan være tanker, du selv har eller har haft uanset din branche.

   Jeg startede ud med et par coaching timer til det helt praktiske i opstarten, og derfra prøvede jeg mig frem. Alt imens jeg havde et fuldtidsjob ved siden af. I slutningen af 2021 fik jeg en værdifuld sparringspartner, der gav mig nyt syn på min virksomhed. Og så begyndte jeg at lægge planer, få klarhed, mærke efter hvad jeg brændte for og tog handling på min drøm.

   Det er så vigtigt, at du starter din rejse med tryghed – uanset hvordan det ser ud for dig. For mig var det deltidsjob ved siden af, indtil jeg kunne leve af virksomheden alene.

   I 2022 blev jeg selvstændig på fuldtid, og takket være min fantastiske sparringspartner, der fik mig til at se på min virksomhed og mine drømme med nye øjne, så tog det fart. Jeg stolede på mine evner, fik en masse kunder, specialiserede mig og tog handling på min drøm.

   Nogle gange skal man bare spille bold med én

   Nye øjne på din situation kan være guld værd – og lige præcis den respons, som du ikke vidste, du havde brug for. 

   Dét er det, vi gør i 1:1-coaching-sessionerne. Vi spiller bold med hinande, så du kan finde svaret på din udfordring, eller hvad der holder dig tilbage, så vi kan finde en løsning fremover. 

   For nogle er det hjælp til branding, det visuelle eller salg og produkter. For andre handler det mere om kommunikation, troen på sig selv og sine evner, prissætning eller hvordan man strukturerer sin virksomhed med de rette redskaber (effektivisering). 

   Hvad er det for dig?