Den ultimative poseringsguide til bedre billeder af dig

Ingen grund til at føle dig fjollet foran kameraet derhjemme længere. Den ultimative poseringsguide vil være din bedste ven, når du skal tage billeder til din markedsføring

er du model? – nej, jeg er faktisk helt almindelig

Du skal ikke posere som en supermodel. Tvært imod skal du faktisk lære at posere som et helt almindeligt, naturligt menneske. Det er nemlig dér, du finder ro i din krop, og det er dér, dine billeder bliver spændende og personlige.

I Den Ultimative Poseringsguide lærer du blandt andet det ultimativt bedste trick til, hvordan man poserer naturligt.

This is for you, love…

Dette minikursus er for dig, der skal bruge billeder af dig selv til din onlinemarkedsføring – eller som er ved at starte op som brandingfotograf og skal øve dig i at posere dine kunder. 

Kurset har fokus på posering af kvinder til deres brandingbilleder, så de kan overvinde deres frygt for at posere foran et kamera for at kunne bruge deres unikke personlighed i deres online markedsføring. 

Så behøver du ikke bruge det samme selfie/billede hver eneste gang – du vil lære, hvordan du kan posere, så du kan tage forskellige billeder med variation, som er spændende og viser din personlighed frem.

Den ultimative poseringsguide til bedre billeder

Early bird pris: 449,- ex moms –

du får adgang 31/1 2023

Normalpris: 750,-

Du kommer blandt andet til at lære om:

  • Mit ultimativt bedste tip til at få posering til at virke hver gang
  • Hvordan posering og intention hænger sammen
  • Hvordan du bliver inspireret til dine poseringer
  • Hvordan du kan gøre din posering mere naturlig for dig
  • Hvad du skal gøre med dine hænder

På lige knapt 30 minutter tager jeg dig fra ‘jeg bruger bare det samme billede igen…’ til ‘jeg har så mange gode billeder at vælge imellem!’. Så du fremstår selvsikker, naturlig og professionel – uden at skulle bruge det samme selfie hver gang.

Øvelse gør mester

Så du får en workbook med, så du igennem videoen kan lave 5 øvelser, der kan gøre dig mere tryg i posering med din egen krop. 

Du behøver ikke tage noter, fordi de første sider i workbooken er mine bedste råd og touch points, som du også kommer igennem i videoen.

Happy watching, og jeg glæder mig til at se dine nye billeder på Instagram!

”Jeg er ikke god til

at få taget billeder”

Den hører jeg rigtig ofte, og det bunder typisk i en usikkerhed, der bor inden i dem selv.

Det er jeg her for at hjælpe dig med! Jeg poserer nemlig altid mine kunder, når jeg er på brandingshoot, og de vender altid tilbage og siger, at de jo faktisk ser ret godt ud på billederne!

Så lad mig tage dig i hånden, så du kan lære at elske at få taget billeder af dig selv til din markedsføring!

Tilfreds eller pengene retur

 Jeg er 100% sikker på, at det her minikursus kan hjælpe dig med at få taget billeder af dig selv til din markedsføring. Hvis du ikke er tilfreds, kan du få pengene retur inden for 7 dage fra dit køb.