YAAY! VI GLÆDER OS TIL AT BYDE DIG VELKOMMEN

til oktober!

Hvad skal der så ske nu? 

Nu er du tilmeldt retreatet d 6-11 oktober. Du vil modtage en mail senest den 1 juni med den endelige lokation med adresse. Så kan du nemlig booke din flybillet (måske endda samtidig som din business veninde, der også skal med?) og så klarer vi faktisk resten! 

Du kan nu længe dig tilbage, og glæde dig helt vildt meget til din kommende work-cation med en masse skønne selvstændige kvinder – og dine værtinder: Julie og Luna! 

Du vil modtage et dokument med spørgsmål inden retreatet, så vi kan lære dig og din irksomhed bedre at kende – det gør, at vi kan lave dybdegående og intenst 1:1 arbejde dig netop dig og din unikke virksomhed. Så du er sikret at gå fra retreatet med VÆRDI.

Knus Julie og Luna!

Mød Julie Beicker

Business coach

Julie Beicker – Business Coach og stifter af Master-uddannelsen i Coaching Psykologi ved Institut for Coaching Psykologi

Julie hjælper dig med at skabe et forretningsliv i balance, som du kommer til at nyde hver dag. Hun brænder for at lære dig at navigere i din forretning ud fra det individ, du står overfor gennem psykologi og mindset. Julie er drevet af at finde ind til din ægte essens i både dig og din virksomhed.

Mød Luna Hvalsøe

Branding fotograf

Luna Hvalsøe – Brandingfotograf, videograf og branding-nørd med 4 års erfaring i at hjælpe kvinder med at fremstå lige så visuelt professionelle, som de faktisk er

Luna brænder for at hjælpe dig med at optimere din forretning med visuel branding og personlig branding, så du kan tiltrække dine ideelle kunder. Det gør hun ved at tage smukke, autentiske billeder og videoer af dig til din markedsføring, så du kan sælge mere – til de rette.